• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.06.2022

15:14

OVAKO IZGLEDA VILA OD 800.000€ O KOJOJ PRIČA MIŠA GROF Nikolina Pišek i Vidoje Ristović trebalo je da se usele u OVU kuću!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

OVAKO IZGLEDA VILA OD 800.000€ O KOJOJ PRIČA MIŠA GROF Nikolina Pišek i Vidoje Ristović trebalo je da se usele u OVU kuću!

Podeli vest

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović su podigli kredit kako bi kupili vilu na moru, a renoviranje luksuzne nekretnine se još uvek nije završilo.

Nikolina Pišek i pokojni Vidoje Ristović kupili su kuću od 500 kvadrata za koju su izdvojili čak 800.000 evra. Prelepa vila sa pogledom na more još uvek nije završena, a prema rečima Vidojevog oca, Miše Grofa, završetak kuće je jedino što Nikolinu u ovom momentu interesuje.

Foto: Instagram/printscreen

Vidoje Ristović i Nikolina Pišek

- Nikolina je jedna bolesna žena. Ta žena je ponovo došla u Beograd samo zbog novca. Došla je da završi kuću, nije ona došla da da pomen 40 dana mom sinu. Bitno joj je bilo samo da se kuća na kojoj su radili završi. Pričala je da bi Vidoje samo to želeo najviše na svetu. Pokušavao sam da joj objasnim i kažem: "Nikolina, sin mi se nije ohladio, zvanična obdukcija nije stigla, a ti bi novac za kuću! Ta kuća za koju si ti insistirala da se završi, ona ga je ubila." Ona traži sveske u kojima je vodio evidenciju. Hoće da ima uvid u sve. Bitno je samo da se troši, kakve veze ima što je Vidoje umro. Prva Vidojeva supruga Lana je čarolija od žene. Dolazi da me obilazi, a Nikolina je samo vuče za rukav da joj pravi društvo. Šta drugo da radi ovde kad dođe u Beograd - rekao je Miša za Republiku.

Nikolina je, čim su počeli radovi, na svom Instagram profilu objavila unutrašnjost luksuzne nekretnine, a nedavno je pričala o tome kako uživa u njenom opremanju.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Adaptacija dugo traje, toliko da sam već u neverici kako ću živeti kada završe radovi. Uglavnom, ono što drugi mrze ja obožavam. Ima li išta lepše nego stajati na gradilištu dok se stvara nešto novo i prekrasno - rekla je nedavno Nikolina Pišek za Story.hr.

Pišekova nažalost nije zajedno sa Vidojem dočekala završetak radova, a kako izgleda vila možete pogledati u videu iznad.

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je iznenada, u 44. godini života usled zapaljenja srčanog mišića.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija