• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

24.06.2022

09:15

SA DRAŠKOM STANIVUKOVIĆEM VIŠE NISAM U KONTAKTU! Tanja Savić otvorila dušu: Spremna sam za novu ljubav!

Pink.rs

Estrada

SA DRAŠKOM STANIVUKOVIĆEM VIŠE NISAM U KONTAKTU! Tanja Savić otvorila dušu: Spremna sam za novu ljubav!

Podeli vest

Pevačica Tanja Savić priznala je da je slagala javnost kada je na društvenim mrežama objavila fotografiju u venčanici i stavila lokaciju kao da je u Banjaluci, odakle je političar Draško Stanivuković sa kojim je povezuju

Tanja je priznala da je htela da se našali, a istakla je da je tada prvi put obukla venčanicu:

Foto: Printscreen You Tube/Paparazzo Lov // DNK

Tanja Savić u venčanici

Pisalo je da su slike nastale u Banjaluci, a nisu? Ne znam, stvarno, ja sam snimila spot, to sam završila, pošto stvarno ne volim da snimam spotove. Malo sam htela ja vas da zezam, pošto vi mene zezate dugo... (smeh) Prvi put sam obukla venčanicu, zapravo. Nije mi bio nikakav poseban osećaj, haljina k'o haljina. Nisam zaljubljena sada, nadam se da će i to biti uskoro. Sa Draškom Stanivukovićem nisam u kontaktu. Priželjkujem još jedno venčanje, zašto ne, sa budućim izabranikom. Pozvala bih Milicu Pavlović i Anu Nikolić da mi pevaju... (smeh) - kazala je Tanja Savić.

Foto: Insajder

Milica Pavlović i Ana Nikolić

Pevačica se osvrnula i na javni rat koji vode Milica Pavlović i Ana Nikolić oko pesme "Provereno":

- Šta mislim o skandalu njihovom? Pesma je prošla odlično, to je bitno. Mislim da Milica nije trebalo uopšte da se buni, pesma je hit, ona super izgleda, super peva. To niko ne može da joj uzme. Svi su tu na dobitku. Milica je ovim albumom demantovala sve ono loše što su joj mnogi govorili tokom godina. Ja volim borce, ona je borac - rekla je Tanja.

Podsetimo, nakon što je Milica Pavlović objavila pesmu "Provereno" na svom novom albumu, u javnosti je isplivao demo snimak iste pesme, ali u izvođenju Ane Nikolić. Iako su autor pesme i Pavlovićeva istakli da pesma nije Anina, pevačicu to nije sprečilo da na nastupu peva svoju veziju pesme. Nakon toga, Pavlovićeva je otkrila da će tužiti koleginicu.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija