• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer/D.S.

29.06.2022

18:22

TRUDNA SUPRUGA UBIJENOG PEVAČA "ZVEZDA GRANDA" NEUTEŠNA: Rodiću sina kakvog je Enver sanjao!

Društvene mreže

Estrada

TRUDNA SUPRUGA UBIJENOG PEVAČA "ZVEZDA GRANDA" NEUTEŠNA: Rodiću sina kakvog je Enver sanjao!

Podeli vest

Supruga ubijenog Envera Mikija Kolašinca, Harisa Lotinac, otvorila je dušu i rekla da još uvek ne zna ko je odgovoran za smrt njenog muža, a progovorila je i o Enverovom detetu koje tek treba da dođe na svet.

Tri nedelje su prošle od ubistva Envera Mikija Kolašinca iz Novog Pazara, a njegov ubica još nije pronađen.

Njegova supruga Harisa Lotinac (33) u ispovesti kaže da još ne znaju ko je ubio njenog muža, ali se nada da će se i to saznati.

Foto: Printscreen/Facebook

 

- Nemam predstavu šta se desilo. Ne znam koji razlog može da postoji da bi čovek čoveku uskratio život na taj način kako je neko Enveru. Ljudi treba da znaju da samo Bog daje sud svakom čoveku na planeti, ma kakav bio - najbolji ili najgori. Bog će presuditi počiniocu ovog dela onako kako on to zna. Pošto znam da Bog sve zna, daje i uzima, za svoju decu i sebe ću se snaći - kaže na početku Harisa.

Supruga pokojnog Envera je otkrila kako trenutno izgleda njen život i problemi sa kojima se nosi:

- Živim u Pazaru kao podstanar sa svojim sinom iz prvog braka i uskoro treba da rodim dete iz veze sa Enverom. Oslanjam se na Boga i tražim pomoć od njega. Smatram da svaki građanin države Srbije ima pravo da u svojoj domovini živi udobno i bezbedno, a naročito deca koja nam se rađaju u Srbiji. Želim da budem primer drugima da se sve može i da naša država nije ta iz koje treba da odlaze - kaže neutešna Harisa, i dodaje:

- Ime za našeg sina je Enver odabrao kada još nismo znali ni pol deteta. Rodiću sina koga je Enver sanjao. Čak je čitao i značenje imena, na šta su mu krenule suze. Ako bog da, odrašće u velikog i dobrog čoveka - priča Enverova udovica.

Ona je otkrila da su se ona i Enver upoznali tokom pandemije korone, kada nije mogao baš često da dolazi iz Holandije u Novi Pazar:

- Desila nam se takva ljubav posle patnji koje smo imali. Pre nego što smo stupili u vezu, poslao mi je video-snimak na kojem peva pesmu Šabana Šaulića. Uvek je voleo da peva, u kolima, svugde. Razne okolnosti su izgledale kao prepreka za našu vezu, ali nije Bog dao dok se ovo najstrašnije nije desilo - otkriva supruga ubijenog pevača.

Podsećamo, Enver je ubijen 9. juna u gradu Buhtenu u Holandiji, u provinciji Limburg, ispred zgrade u kojoj je živeo. Ubica je u njega ispalio više hitaca. Sahranjen je u rodnom Novom Pazaru, ali mu na poslednjem ispraćaju nije bila supruga iz prvog braka, sa kojom ima četiri ćerke. Sa Harisom je stupio u brak 30. avgusta 2020. godine.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija