• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

06.07.2022

15:58

ŽIVEO U NEMAŠTINI, A SAD JE TEŽAK MILIONE Duško Tošić završio u domu za nezbrinutu decu zbog siromaštva porodice, ovo je njegova životna priča!

printscreen

Estrada

ŽIVEO U NEMAŠTINI, A SAD JE TEŽAK MILIONE Duško Tošić završio u domu za nezbrinutu decu zbog siromaštva porodice, ovo je njegova životna priča!

Podeli vest

Fudbaler Duško Tošić nije imao lako odrastanje jer su njegovi roditelji bili toliko siromašni da su morali da ga pošalju u dom za nezbrinutu decu, ali je baš u toj ustanovi Duško redovno trenirao fudbal od kojeg danas zarađuje milione!

Bivši fudbaler i fudbalski menadžer Duško Tošić, posle 14 godina braka sporazumno se razišao sa nekada popularnom pevačicom J.K. sa kojom ima dve ćerke, a vest o njihovom razvodu je njegovo ime dovelo u žižu interesovanja javnosti.

Naravno, odmah se poteglo pitanje raspodele imovine milionske vradnosti, ali ono što je malo kome poznato je da je Duško imao je veoma teško detinjstvo.

Naime, otac i majka su ga zbog nemaštine morali da ga odvedu u internat, u kojem je proveo tri godine, a danas je bogat čovek.

Bivši srpski reprezentativac je odrastao u malom selu Orlovat kod Zrenjanina, u kućici punoj ljubavi i s malo finansijskih sredstava za život. Duškovi roditelji toliko nisu imali da je otac Milorad zbog nemaštine morao da ga pošalje u Dom za nezbrinutu decu "Angelina Kojić Gina", gde se školovao i ujedno trenirao sport, od kojeg je uspeo da zaradi milione.

- Duško je zaista imao teško detinjstvo. Njegovi roditelji su bili siromašni, ali su pošteni i dobri ljudi. Pošto je želeo da trenira fudbal, otac ga je posle osnovne škole odveo u Zrenjanin i dao ga u dom da bi se školovao i ujedno igrao fudbal. Odlazak iz malog sela u grad za Duška je bilo ostvarenje sna. Znam da je roditeljima ljubio ruke kad god bi došao kući jer su mu ispunili želju i poslali ga u taj internat. Nije mario za to što je u njenu boravio s napuštenom decom, jer je imao jasan cilj. Pa šta bi bilo od njega da je ostao u Orlovatu? Ništa! - pričao je meštanin za Kurir.

Tošić je umeo da se iskrade iz kuće i da po celu noć gleda fudbal kod komšije, jer njegovi nisu imali televizor.

- Sećam se kako je Duško molio komšiju da kod njega gleda utakmice, jer njegovi roditelji nisu imali televizor. Sedeo bi na krevetu, a lopta bi mu bila ispod noge. Dešavalo bi se i da zaspi uz televizor i da ga otac upola noći u naručju odnese kući. Duško vam je klasičan primer kako se iz blata može doći do vrha!

Bio uporan i samo igrao fudbal

U Domu učenika srednjih škola "Angelina Kojić Gina" ispričali su da je bivši muž J.K. jedan period svog detinjstva proveo kod njih.

- Tačno je da je Duško bio u našem domu. Pošto je živeo na selu, a želeo je da trenira fudbal, roditelji su ga upisali kod nas. Redovno je odlazio kući kod svojih i oni su dolazi da ga obilaze. Tada je naša ustanova imala deo za nezbrinutu decu, ali on je bio smešten u internatu. To je bilo davno, ali sećam se da je bio uporan i da je po ceo dan igrao fudbal na školskom terenu - ispričao nam je jedan od profesora u ovoj ustanovi.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
c

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija