• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

07.07.2022

12:01

DUŠKO TOŠIĆ ZA PET GODINA ZARADIO PREKO 18 MILIONA EVRA, A EVO ŠTA SVE POSEDUJE! Ćerkama neće plaćati samo alimentaciju, za njih će izdvajati dodatni novac!

printscreen

Estrada

DUŠKO TOŠIĆ ZA PET GODINA ZARADIO PREKO 18 MILIONA EVRA, A EVO ŠTA SVE POSEDUJE! Ćerkama neće plaćati samo alimentaciju, za njih će izdvajati dodatni novac!

Podeli vest

Duško Tošić stavio je tačku na brak sa pevačicom J. K., a njih dvoje odlučili su se za sporazumni razvod i svu imovinu već su prepisali ne ćerke. A sada su se pojavile i informacije šta sve poseduje fudbaler, koliko je zaradio poslednjih godina, kao i šta će deci plaćati u budućnosti

Vest o razvodu poznatog fudbalera nakon 14 godina braka, nije iznenadila javnost, ali je intersovanje za to kako će pevačica i on raspodeliti imovinu, sve digla na noge.

Foto: Tanjug/printscreen

Brdo para zaradio Tošić, a sada sve daje deci... Pevačica i Duško

Međutim, javnost je odmah obaveštena da će svu zajedničku imovinu koju je Duško stekao sa suprugom u braku biti prenešna na njihove ćerke koje su i dalje maloletne, te će pevačica upravljati sredstvima dok deca ne budu punoletna. A fudbaler na svojom spisku nekretnina ima nekoliko skupocenih kuća na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu.

Tošić i njegova, sada bivša, supruga pre nekoliko godina kupili su vilu od Dragana Stojkovića Piksija, lociranu na Dedinju, vrednu oko 3 miliona evra, u kojoj pevačica sada živi sa ćerkama. Inače, do tada su živeli u luksuznom stanu u Lisičjem Potoku iz kojeg se, kasnije, ona odselila.

Bivši fudbaler osim što je kupio dve vile u Beogradu, napravio je i kuću u Orlovatu u mestu gde živi njegova mama.

Foto: printscreen

Ne žali pare za decu... Duško sa ćerkama

Budući da će pevačica imati starateljstvo nad decom, Duško će plaćati alimentaciju. Navodno će mesečna alimentacija iznositi ukupno 5.000 evra, a pored toga, on će finansirati i njihovo dalje školovanje.

Inače, osim što poseduje luksuzne nekretnine, Tošić je postao najplaćeniji srpski fudbaler kada je potpisao ugovor za kineski Guangdžou R&F. On je tada zarađivao 5 miliona i 800 hiljada evra po sezoni. Suma sumarum, Duško Tošić je u periodu od 2015. godine, pa do 2020. zaradio oko 18 miliona i 750 hiljada evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija