• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.07.2022

08:29

ZVEZDA GRANDA SE TAJNO UDALA ZA VOĐU DILERSKE GRUPE! Slađana je zbog njega zapostavila muzičku karijeru

printscreen

Estrada

ZVEZDA GRANDA SE TAJNO UDALA ZA VOĐU DILERSKE GRUPE! Slađana je zbog njega zapostavila muzičku karijeru

Podeli vest

"Zvezda Granda" Slađana Mandić dugo se nije pojavljivala u medijima, ali je pre dva dana ponovo dospela u žižu javnosti jer je njen suprug Ajlin Ahmić uhapšen

Slađaninom mužu lisice su na ruke stavljene u utorak u akciji "Rez" bosanskohercegovačke policije, u kojoj je uhapšen i Elvis Keljmendi, sin narko-bosa Nasera Keljmendija. Njegova supruga zbog ovoga je vrlo uznemirena, rekli su izvori, a preneli mediji.

Foto: printscreen

Ljubav između Mandićeve, finalistkinje takmičenja "Zvezde Granda" u sezoni 2013/2014, kad je pobedio Amar Gile Jašarspahić, i njenog muža i tada je trajala. Upravo zbog njega je, i pored toga što je dobila pesmu od produkcije, rešila da se povuče. Toliko se zaljubila da je pristala da bude sve vreme uz partnera, za kojeg se tajno udala po završetku sezone.

Foto: printscreen

Njoj nije smetalo što je Ahmić, inače MMA borac iz Dubrovnika, u avgustu 2013. godine dospeo u na stranice crne hronike kad je uhapšen u velikoj zajedničkoj akciji policije Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Mediji su objavili da je bio vođa dilerske grupe, čijih je 50 članova uhapšeno u akciji pod nazivom "Šetač". U januaru 2015. pravosnažno je osuđen na jednogodišnju uslovnu kaznu, koju je zamenio novčanom kaznom. Zbog ovog slučaja zabranjen mu je ulazak u Hrvatsku, ali je nepoznato da li ta zabrana i dalje traje. Sa zvezdom "Granda" živi u Sarajevu.

Foto: printscreen

Pre pet godina on se opet našao pred licem pravde. Uhapšen je zbog iznude u akciji "Piramida", koju je takođe sprovela policija BiH. I Slađana je imala problema s policijom, ali je njeno delo daleko blaže od svih dela njenog supruga. Tokom pandemije, u maju 2020. godine, dok je u Bosni bilo na snazi vanredno stanje, pa samim tim i zabranjeno okupljanje, ona je prekršila epidemijsku meru i otišla na jednu proslavu rođendana u restoranu. Tu si bili i Hari Varešanović, Halid Bešlić, Šerif Konjević, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Staša Košarac.

Upravo je Slađana na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila snimak sa zabave, zbog kojeg je reagovala policija Kantona Sarajevo.

Foto: printscreen

Slađana Mandić započela je karijeru na muzičkim festivalima. Tada je nastupala pod pseudonimom Nikita. Uspostavila je saradnju sa Sašom Matićem, preko koga je i upoznala njegovog brata blizanca Dejana. Njih dvoje su se zbližili i započeli vezu, koja je trajala mesecima. Nakon raskida o njoj se nije čulo gotovo ništa, sve dok se nije pod svojim imenom prijavila za "Zvezde Granda".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem! Takođe, iz srpske kuće fudbala saopšteno je

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija