• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.07.2022

12:42

JADNI STE I ISKOMPLEKSIRANI! Dabovićeva šokirala komentarom, pa se dotakla i svojih oblina! GRUDI NEMAM, ALI ZADNJICA JE BOMBA!

Privanta arhiva/Instagram

Estrada

JADNI STE I ISKOMPLEKSIRANI! Dabovićeva šokirala komentarom, pa se dotakla i svojih oblina! GRUDI NEMAM, ALI ZADNJICA JE BOMBA!

Podeli vest

Milica Dabović objavila je provokativnu fotografiju u kupaćem kostimu i uputila poruku ljudima koji o njoj pričaju na ružan način, pa je prokomntarisala svoje telo i obline

Bivša košarkašica Milica Dabović objavila je fotografiju u u kupaćem kostimu na Instagram profilu ispod koje je napisala tekst upućen ljudima koji ostavljaju ružne komentare.

Foto: Instagram

Milica Dabović

- Kada me (nekoga) vređate, pišete ružno, ostavljate pogrdne komentare, spominjete mi sina, proklinjete, to samo govori o vama, a ne o meni. To samo priča koliko ste jadni, iskompleksirani, isfrustrirani i koliko nemate svoj život. Koliko ste zloćasti! Mozda ga i imate, ali on je baš pravo nezadovoljstvo, niste SREĆNI ni ispunjeni! Ipak, meni je to najvažnije "BITI SREĆNA I ZDRAVA" isto mislim za svog sina i za svoje najbliže, porodicu i prijatelje koje baš volim bez rezerve, a mislim i za vas! Nikoga ne komentarišem dok ga dobro ne upoznam, nikoga ne osuđujem dok god smatram da postoji šansa da se promeni, ne ćutim kada me neko izda i prevari, mrzim nepravdu, a na laži vadim oči, to su moji stavovi i principi. Valjda sam svašta nešto prošla u životu, ali nikada nisam upirala prst u nekoga jer sam uvek polazila samo i isključivo od sebe! Treba tonu brašna pojesti s nekim da bi mogao znati nešto. Niko ne zna koliko je teško u nečijoj koži. Postavljaću slike kakve ja želim i to ću raditi ponosno, kao majka jednog dečaka, koji vrlo dobro zna ko sam i odrastaće u tom saznanju. Svačije vreme ce proći, pa tako i moje. Ja želim da ugrabim ovo malo života i dišem punim plućima! Imam želje, ciljeve, borim se, nikada ne odustajem, a nisam ni savrsena! Pa ko je? Imamo svi svoje mane i vrline! Ne krivite mene za vašu zlobu i ogorčnost. Zelim vam mir i spokoj, želim vam ovo što ja imam danas - napisala je ona i padodala:

Foto: Instagram

Milica Dabović

- Ako vam se ne svidja moja zadnjica, vi je ne gledajte, ako ne znate nešto lepo da kažete, vi ćutite! Svako ima svoje pravo i mišljenje, ne krivim nikoga, ali sa više lepih reči svačiji život može biti mnogo lepši, bolji i jednostavniji!

Milica je potom prokomentarisala svoje obline:

- I da, grudi mi nisu dovoljno porasle da bih se pohvalila njima, a da ih stavljam-ugrađujem, nije mi padalo na pamet, uvek sam volela da se razlikujem od većine i neka tako ostane! A zadnjica je priča za sebe! Ona je bomba! - napisala je Dabovićeva i naglasila da se ne stidi sebe:

- Ne stidim se svojih godina, ni svoga tela, ni svojih postupaka! To mi je najvažnije! 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija