• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2022

16:32

SEKA UŽIVA NA LUKSUZNOM BRODU, A EVO KO JOJ PRAVI DRUŠTVO! Pevačica napustila Srbiju - baškari se u luksuzu! (FOTO)

Privatna arhiva

Estrada

SEKA UŽIVA NA LUKSUZNOM BRODU, A EVO KO JOJ PRAVI DRUŠTVO! Pevačica napustila Srbiju - baškari se u luksuzu! (FOTO)

Podeli vest

Seka Aleksić otišla je na zasluženi odmor, a pevačica je odlučila vreme na moru da provede sa porodicom i prijateljima

Seka je pozirala na luksuznom gliseru, a ono što je posebno svima zapalo za oko jeste roze Versaće jednodelni kupaći, sa kojim je uklopila zlatni nakit.

Foto: Stanislav Zakić

Seka Aleksić uživa na jahti

Seka je nedavno bila u centru skandala kada na aerodromu u Crnoj Gori nije zastala da se javi Ceci Ražnatović sa kojom je ranije bila bliska. Moguće je da Ražnatovićeva nije opazila koleginicu, ali je izvesno da je Seka svesno prošla pored nekadašnje drugarice ne pozdravivši je. Aleksićeva je ranije išla na proslave u vilu Ražnatovića u Ljutice Bogdana, međutim, u jednom trenutku su se udaljile, ali nikada nisu otkrile zašto više nisu bliske. 

Kako Seka Aleksić uživa na jahti pogledajte u galeriji fotografija ispod ovog teksta:

 

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija