• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

25.07.2022

14:43

UDAĆEŠ SE U OKTOBRU! Ljupki Stević gatara prorekla sudbinu, general Simić je prošlost!

Marko Đoković

Estrada

UDAĆEŠ SE U OKTOBRU! Ljupki Stević gatara prorekla sudbinu, general Simić je prošlost!

Podeli vest

Pevačica Ljupka Stević ovih dana boravi na crnogorskom primorju, gde skoro svako veče nastupa. Preko dana pevačica se odmara na plaži ili kafiću, a sada je uhvaćena kako joj gatara na ulici proriče sudbinu

Ljupka je šetajući gradom naletela na gataru, te je istog trenutka stala pored nje, a ova joj je otvarala karte i govorila šta je očekuje u budućnosti.

Foto: Printscreen You Tube

- Imaš jednog druga, ali si ga stavila u srce kao rođenog brata. Udaćeš se negde u oktobru. Priželjkuješ sina, to će ti se i ostvariti. Veliku ljubav si imala pre ovog za kog ćeš se udati, ali nije vam bilo suđeno da ostanete zajedno - pričala je gatara, a Ljupka se ježila dok ju je slušala.

Pevačica je imala još nekoliko pitanja za ženu koja proriče sudbinu, a ona joj je rekla sve što vidi u kartama. Nakon toga Stevićeva je bila veoma galantna, pa joj je dobro platila.

Foto: Foto: Marko Đoković

- Iskreno, ja nikada to nisam radila. Slučajno me je žena zaustavila i počela da priča. U jednom momentu sam se naježila kada me je pitala za neke stvari iz života koje mi se trenutno dešavaju, a o tome skoro niko ne zna. Za udaju, videćemo, oktobar je veoma blizu. Možda je to pogrešila, ali nikada se ne zna. Kada mi je rekla da ću roditi sina, otopila sam se, to mi je velika želja - rekla je Ljupka.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija