• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

26.07.2022

20:01

BRENA NEPREPOZNATLJIVA NA AERODROMU! Evo u kom izdanju se pojavila - u ruci detalj od 300.000 dinara!

Dejan Živančević

Estrada

BRENA NEPREPOZNATLJIVA NA AERODROMU! Evo u kom izdanju se pojavila - u ruci detalj od 300.000 dinara!

Podeli vest

Pevačica Lepa Brena nakon spektakularnog koncerta u Rumuniji, danas je doputovala u Tivat

Pripadnici sedme sile zatekli su Brenu na tivatskom aerodromu, a ona se toliko maskirala da suje jedva prepoznali.

 

 

Pevačica je nosila beli šešir sa velikim obodom koji joj je skroz sakrio lice, a u ruci je nosila versače tašnu, koja košta 2.500 evra.

Ono što malo ko zna jeste da je Zoran Marjanović, koji je nedavno osuđen za ubistvo supruge Jelene Marjanović, uradio muziku i aranžman za pesmu "Zlatnik" koju je trebalo da snimi Lepa Brena, ali je odbila.

Kako je Saša Popović ranije otkrio u jednoj Grandovoj emisiji, pesma zlatnik je prvo bila ponuđena Breni, ali je ona odbila i rekla da bi najbolje bilo da je Savićeva snimi.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

Lepa Brena poklonila pesmu Tanji Savić

"Zlatnik" kao tvoj najveći hit... Tu pesmu sam doneo Lepoj Breni i rekao sam "Breno, ovo je pesma za tebe", ona je poslušala tu pesmu i rekla: "Sale, pesma je prelepa, ja bih tu pesmu dala Tanji Savić" - otkrio je Popović ranije, a Tanja nije mogla da veruje, te se pevačici javno zahvalila.

Najviše smo očekivali od Tanje Savić. Ona je jedna vanserijska pevačica. Divna, lepa, mlada devojka koja se u "Zvezdama Granda" pojavila sa svojih 19 godina. Pevačica koja je sigurno mogla da nasledi Cecu Ražnatović i koja je na početku karijere imala prave hitove. Mi smo joj birali pesme i vodili njenu karijeru. Međutim, splet različitih okolnosti je doveo do toga da je jednostavno nema. Mislim tu je ona, ali nije to ta Tanja Savić za koju smo mislili da će biti stvarno vrhunska zvezda - objasnio je Saša Popović ranije za domaće medije.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17