• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.07.2022

18:38

OGLASILA SE MAJA MARINKOVIĆ NAKON JOVANINE PRIJAVE POLICI! Nije lud njen bivši što ju je šutnuo kao krpu!

Informer.rs

Estrada

OGLASILA SE MAJA MARINKOVIĆ NAKON JOVANINE PRIJAVE POLICI! Nije lud njen bivši što ju je šutnuo kao krpu!

Podeli vest

Starleta Maja Marinković oglasila se nakon što je voditejka Jovana Jeremić prijavila nju i nepoznatu osobu policiji zbog pretnji koje dobija. Njih dve započele su sukob jer je voditeljka osudila Maju zbog otimanja muža najboljoj drugarici, što i jeste uzrok pretećih poruka

Voditeljka Jovana Jeremić dala je izjavu policiji i podigla krivičnu prijavu protiv nepozante osobe koja joj je poslala na desetine pretećih poruka, tvrdeći da je član klana Velje Nevolje i prijatelj Tamare Đurić, od koje je i dobio Jovanin broj telefona.

Foto: marko djokovic

Tekst potpisa

Nepoznata osoba počela je da preti voditeljki zbog sukoba koji je imala sa starletom Majom Marinković. Jovana ju je osudila jer je preotela muža najboljoj drugarici Aleksandri Subotić.

- Maja Marinković će biti privedena na saslušanje, i svi koji su učestvovali u ovome biće saslušani i kažnjeni. Ja moram da kažem da je meni sinoć Tamara Đurić poslala poruku i napisala je: "Jovana, ja sa ovim nemam nikakve veze". Koliko ima veze, utvrdiće policija - rekla nam je voditeljka posle izlaska iz policijske stanice.

Foto: Printscreen/Instagram

Maja Marinković

Maja Marinković se potom oglasila na društvenim mrežama ovim povodom.

- Ova retardirana žena izmišlja svakakve priče, pa čak i pretnje! Smešna priča! Meša razne ljude i lupeta gluposti, što joj je, inače, profesija! Žena je totalni degenerik, očigledno joj je bilo malo reklame preko mog imena. Ja želim samo da demantujem te laži, a ona neka nastavi da se dopisuje sama sa sobom i da šalje lažne poruke! Ološ nad ološima - napisala je besna Marinkovićeva i dodala:

- Nije lud njen bivši muž, čim je šutnuo kao poslednju krpu. Kome treba neurotična bolesnica u životu? - zaključila je bivša učesnica "Zadruge", uz emotikone koji "umiru" od smeha.

Foto: printscreen

Maja se i jutros osvrnula na tvrdnje Jeremićeve.

- Jadno mi je da se ovim stvarima bavi kako bi dospela u novine preko mog imena. Verovatno je sama sebi kupila karticu i slala poruke, ništa me ne bi čudilo - kazala je tad za "Kurir".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija