• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.08.2022

08:44

MILOŠ BOJANIĆ O BORBI SA RAKOM! Pevač otkrio uzrok bolesti, pa progovorio o savetu koji je dobio od lekara!

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

MILOŠ BOJANIĆ O BORBI SA RAKOM! Pevač otkrio uzrok bolesti, pa progovorio o savetu koji je dobio od lekara!

Podeli vest

Pevač Miloš Bojanić izborio se sa rakom kože i uspeo da se izleči, ali postoji mogućnost da se pevač svakog časa razboli ponovo, zbog čega izlaganje suncu može biti kobno po njega

Miloš Bojanić, zajedno sa suprugom i unucima, veći deo godine provodi u kući u Crnoj Gori, u Baošićima, koju ima već desenijama, a nedavno ju je i renovirao.

Foto: informer.rs

Miloš Bojanić

Bojanić uživa u pecanju, vožnji gliserom, spremanju riblje čorbe. Međutim, preveliko izlaganje suncu za pevača može biti veoma kobno, jer je ranije operisao rak kože, koji može da se povrati.

– Meni je doktor rekao da su nas bombardovali osiromašenim uranijumom i da je ogroman broj ljudi oboleo od raka. Pitao sam ga kako je to moguće kad je od bombardovanja prošlo dosta godina, on mi je rekao da je u hrani i u svemu oko nas osiromašeni uranijum, a da koža kao organ pamti, zbog čega sam oboleo od melanoma – rekao je Miloš za "Svet", pa nastavio:

– Lekar me je pitao jesam li doživeo neki veliki stres. Naravno da jesam, bio sam u „Farmi“ tri meseca i to što sam ja preživeo nije doživeo živ čovek u Srbiji. Tako da je i stres uticao na moju bolest. Dva puta sam operisan – govorio je ranije Miloš.

Foto: prinstscreen

Miloš Bojanić

Miloš se, potom, prisetio trenutka kada je saznao da ima rak.

– Posle „Farme“ sam saznao da imam maligni tumor i ceo život mi je prošao pred očima, ali odlučio sam da se borim. Imao sam neki plik na stomaku i pri prvom pogledu na njega doktorka je znala da je u pitanju rak kože. Rekli su mi da može da se vrati, ali ja se ne plašim, jači sam od raka – izjavio je Miloš posle operacije.

Pevač se već godinama oseća odlično, ali se ipak čuva koliko je moguće, kako se bolest ne bi vratila.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17