• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.M.

05.08.2022

15:56

TIKTOKER PROLAZI KROZ PAKAO! Procurele mu eksplicitne fotografije, a sada poslao važnu poruku omladini: Učite na mojim greškama!

printscreen

Estrada

TIKTOKER PROLAZI KROZ PAKAO! Procurele mu eksplicitne fotografije, a sada poslao važnu poruku omladini: Učite na mojim greškama!

Podeli vest

Mladi tiktoker Nikola Spasović našao se u neprijatoj situaciji kada su u javnosti isplivale njenove intimne fotografije koje već danima kruže društvenim mrežama

Nikola se sada tim povodom oglasio za Informer i otkrio šta se zapravo desilo.

- To svakom može da se desi. Nažalost takve fotografije šalju deca od 14 godina, slikaju se i salju na Instagramu, a ja bih voleo da moje iskustvo bude ogromna lekcija svima. Savetujem im da se ne upuštaju u te vode i ne rizikuju svoju privatnost za pet minuta nekog "uživanja" da tako kažem. Jeste to glupo i neko se na mom mestu ne bi oglašavao, ali ja želim da dam pouku i lekciju ostalim ljudima - rekao je Spasović.

Tiktoker nam je otkrio da zbog ove neprijatne situacije već nekoliko dana prolazi kroz pakao.

 

- Već tri dana mi je DM pun poruka oko mojih slika i mnogo njih je videlo kako se završi to slanje. Ako kruži priča da sam ih slao muškarcu, ne, slao sam nekoj devojci kao mnogi što bi poslali, ali nažalost ona je to zloupotrebila - rekao je Nikola, pa dodao:

- Samo želim da dam dobru lekciju omladini, jer mi je već danima ogromna zbrka u glavi, koju srećom podnosim odlično uz podršku porodice, ali neko dete kome se desi ovo možda neće moći da podnese taj teret - dodao je on.

- Do sad sam na neki način uticao na omladinu, potsticao ih na treninge, život bez cigareta, alkohola, pružao sam im razne životne poruke kroz svoje tiktokve, ukazivao im na to da je prelepa stvar bavljenje muzikom time što sam napisao par tekstova i otpevao ih, a sada želim da dam jednu ozbiljnu lekciju i ozbiljnu poruku i voleo bih da nauče iz moje greške - zaključio je Nikola Spasović za Informer.
 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17