• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D. I.

08.08.2022

09:05

SANDRA AFRIKA KUPUJE JAHTU ZA 500.000 EVRA! Ima kuhinju, dve spavaće sobe i kupatilo!

informer.rs

Estrada

SANDRA AFRIKA KUPUJE JAHTU ZA 500.000 EVRA! Ima kuhinju, dve spavaće sobe i kupatilo!

Podeli vest

Pevačica Sandra Afrika poseduje malu jahtu koju će sada zameniti velikom, a koja će posedovati čak dve spavaće sobe, kuhinju i kupatilo, a cena je pola miliona evra

Atraktivnoj Sandri dosadio je njen brod koji ima godinama i koji je postao prepoznatljiv na Crnogorskom primorju, a sada želi nešto luksuznije.

Foto: informer.rs

Želi jahtu... Sandra Afrika

- Sandra obožava leto i more, ali ne voli naročito da odlazi na plažu - počinje izvor.

- Najviše joj prija da se osami ili da s prijateljima bude izolovana daleko od očiju javnosti i običnog sveta, pa je plovilo idealno rešenje. Sandra brodom može da se odveze na otvoreno more ili da krstari od mesta do mesta, obilazi ostrva i uživa. To je i radila svih ovih godina kada je u Crnoj Gori, ali shvatila je da je došlo vreme da kupi veće prevozno sredstvo.

Pevačica je konsultovala poznavaoce nautike i ispisala listu svojih želja, a oni su, kako navodi izvor, pronašli idealno morsko prevozno sredstvo.

Foto: informer.rs

Izdvojila 500.000 evra za veći brod... Afrika

- Umesto broda koji sada poseduje, Sandra će kupiti jahtu. Pored toga što želi veći prostor i ekskluzivniji enterijer, ona jahtu smatra i statusnim simbolom, pa će to biti jedan od znakova koji će nedvosmisleno ukazati na činjenicu koliko je uspešna na estradnom nebu. Napisala je spisak želja, a jedan od njenih prijatelja koji je i nautički stručnjak pomogao joj je da izabere savršeni model za sebe - otkriva izvor, i dodaje:

- Nova jahta koštaće Afriku oko 500.000 evra. Imaće dve spavaće sobe, deo na otvorenom nalik dnevnoj sobi, kupatilo, kuhinju i toalet, a u skladu s vremenom u kome živimo, sve komande će moći da se vrše putem aplikacija na mobilnom telefonu. Sandra je poželela nešto bi se moglo nazvati pametnom jahtom iako će, kako je to obavezno, tokom plovljenja imati posadu.

Foto: informer.rs

Ivako izgleda ovaj koji sada ima... Sandra Afrika

Na kraju je izvor otkrio da pevačica intenzivno razmišlja i o imenu svog novog plovila jer je poznato da se protiv malera u plovidbi za čamac, jahtu ili brod uvek bira žensko ime.

Kako je i sama izjavila 2018. godine, prvi brod je dobila na poklon od svoje babe iz Nemačke, a tada je priznala i šta joj najviše prija u tome što u svom vlasništvu ima plovilo.

- Iskreno, prija mi kada sam sama na brodu, tu možeš da se odmoriš i uživaš kao čovek - rekla je tada vrela Afrika.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija