• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J. R.

08.08.2022

14:23

PREDAO SE OSUMNJIČENI ZA PREBIJANJE PEVAČICE! Policija ispituje ljubavnika koji je Marini Radosavljević naneo teške telesne povrede!

printscreen

Estrada

PREDAO SE OSUMNJIČENI ZA PREBIJANJE PEVAČICE! Policija ispituje ljubavnika koji je Marini Radosavljević naneo teške telesne povrede!

Podeli vest

Pevačica Marina Radosavljević pretučena je u ranim jutarnjim časovima 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji na Lav festu, nakon čega je hitno primljena u bolnicu u Kraljevu gde je i dalje smeštena zbog povreda koje joj je naneo, prema njenim tvrdnjama, njen bivši ljubavnik Ivan T. Kako je Marina ispričala ona je napadača prijavila i policija nije mogla da ga nađe, a on se danas sam prijavio u policijsku stanicu

Kako Informer saznaje, izvesni Ivan T. se sam predao i policija po nalogu tužilaštva prikuplja sve podatke o ovom napadu na pevačicu, otkriva izvor iz policije:

Foto: Privatna arhiva

Unakažena... Marina Radosavljević

- Izvesni I. T. se danas sam predao, on je i dalje na ispitivanju u policiji i ako se utvrdi da postoji mogućnost da ponovi delo ili da utiče na svedoke, on će biti zadržan u pritvoru. Za sada se po nalogu tužilaštva u Kraljevu prikupljaju svi podaci o ovom napadu koji je prijavljen 5. avgusta- navodi izvor.

Podsetimo, Marina je za Informer ispričala kakve povrede je zadobila, kao i kako ju je I. T. pretukao:

- Malo mi je bolje, svesnija sam i razgovetnije govorim, ali i dalje imam vrtoglavice. Trebalo bi sutra da budem otpuštena iz bolnice. Na svu sreću nemam prelome, imam bolove u grudnom košu i najveći problem su vrtoglavice za koje lekari kažu da ću ih imati mesecima jer sam imala potres mozga- govori potrešena Marina koja je slučaj prijavila policiji i nema dodatnih informacija:

Foto: Facebook printscreen

Marina Radosavljević

- Ne znam ništa o njemu, a i moji bližnji kriju od mene informacije kako bi me poštedeli stresova. Ono što sam načula je da je viđen posle dva dana ponovo na Lav festu u Vrnjačkoj Banji, e sada neki kažu da je bio, neki ne. A videli su njegovu suprugu te večeri na Lav festu, to je sigurno- izjavila je Radosavljevićeva koja se ne seća precizno kako se sve dogodilo, jer kaže da je odmah nakon zadobijenog prvog udarca od I. T. pala u nesvest:

- To je bio prvi dan Lav festa u Vrnjačkoj Banji. Drugarica me je nagovorila da dođem, iako mi se, pravo da vam kažem uopšte nije izlazilo. Bile smo u VIP loži kada je, kako su mi rekli, doleteo I. T. i počeo da me pesniči. Oko njega su bili i njegovi prijatelji i niko ništa nije preduzeo povodom toga. Pala sam na pod od prvog udarca, a potom i u nesvest, ali on je nastavio da me udara. Dakle, to su videli njegovi prijatelji, ali verujem da je sve zabeleženo na kamerama. Takođe, dron je obletao sve vreme, pa je verovatno i da je preko njega sve snimljeno- kaže pevačica koja tvrdi da je sa oženjenim Ivanom bila u vezi koja je trajala godinu dana i koja je okončana prošle godine u decembru kada počinje pakao za nju:

- Ja sa njim nemam nikakav kontakt od decembra prošle godine, pre onog incidenta koji mi se dogodio u februarau kada su me pretukla dva nepoznata muškarca. Blokirala sam ga, tako da nismo mesecima ni u kakvom kontaktu, ne znam iz kog razloga je uradio ovo što je uradio. Do sada nisam imala nijedan problem s njim, a sada je verovatno bio drogiran- izjavila je Marina koju su nepoznati napadači pretukli u februaru kada je završila u bolnici. Tada se spekulisalo da je napad na nju naručila supruga njenog ljubavnika I. T. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Takve manijake iza brave, sto duze. Neizivljena stoka koji misli da je nesto kad on picopevac koji mlati zene a bezi od jacih od sebe.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu
Politika

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

10:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija