• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. M.

18.08.2022

07:20

ODREŠIO KESU! PEVAČ ČASTIO SUPRUGU SKUPIM AUTOMOBILOM! Sloba kupio Jeleni 'mečku' od 100.000E

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

ODREŠIO KESU! PEVAČ ČASTIO SUPRUGU SKUPIM AUTOMOBILOM! Sloba kupio Jeleni 'mečku' od 100.000E

Podeli vest

Sloba Radanović častio je suprugu Jelenu automobilom od 100.000 evra!

Popularni pevač, koji se trenutno nalazi na turneji po Crnoj Gori, naručio je novi "mercedes GLC" za svoju ženu, a ona o tome ništa nije znala.

Foto: Instagram/printscreen

Hvali se

Registrovan, dovezen šleperom pred našu kuću. Samo da sednem i vozim
Jelena

- Sloba je pre nekoliko meseci razgledao automobile sa Jelenom. Tada su pričali da prodaju njen džip "rendž rover" i kupe neki bolji i noviji. Međutim, on nije čekao da proda džip, već je odmah za nju naručio "mečku", koja je tek sad stigla na njihovu adresu. Jelena nije znala kakvo iznenađenje joj priređuje Sloba iz Crne Gore. Rekao joj je samo da tog dana bude kod kuće jer treba neki paket da stigne... - priča naš izvor i dodaje da je Sloba iskeširao dodatnih 700 evra da na registraciji budu njeni inicijali:

Jelena je bila kod kuće sa decom kada joj je stigao novi automobil. Počela je da plače od sreće, a posebno se oduševila kad je na registarskim tablicama videla svoje inicijale RJ (Radanović Jelena).
Slobina supruga se odmah pohvalila na Instagramu snimkom automobila.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- "Registrovan, dovezen šleperom pred našu kuću. Samo da sednem i vozim" - napisala je Jelena i pohvalila se svojim incijalima na tablicama: "Sloba izabrao slova!"
Radanović je na Instagramu napisao da obožava Jelenu, ali da ne pristaje da radi kućne poslove!

- Kad čovek kaže da bi sve uradio za ženu, on misli na to da bi zaustavio metak, ubio troglavu aždaju, skočio na medveda... A ne da bi prao sudove, slagao veš i stavljao čarape u veš-mašinu..."- napisao je Sloba.

 

Dobro zarađuje

Sloba u poslednje tri godine dobro zarađuje. Pevač svake nedelje ima po tri nastupa, a nedavno je pokrenuo i svoj biznis. On je, naime, sa svojim kumom i menadžerom Goranom Lečićem otvorio restoran na Adi Huji, koji odlično posluje.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija