• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.08.2022

21:50

DRAMA NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ: Mladić se popeo na vrh  bine! Obezeđenje odmah reagovalo, ali su ga primetili kasno!

ATAIMAGES

Estrada

DRAMA NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ: Mladić se popeo na vrh bine! Obezeđenje odmah reagovalo, ali su ga primetili kasno!

Podeli vest

Pevačica Dragana Mirković doživela je neprijatnost od strane jednog mladića tokom njenog koncerta u Blacu

Na koncertu Dragane Mirković u Blacu odigrala se nesvakidašnja scena kada se mladić iz publike popeo na vrh konstrukcije bine.

Foto: ATAIMAGES

Dragana Mirković

Javnosti nepoznati mladić uspeo je da promakne obezbeđenju i da se popne na vrh konstrukcije bine tokom koncerta Dragane Mirković, gde je čak u jednom trenutku legao, pa se snimao i slikao.

On je visio par metara iznad bine, a na društvenim mrežama su osvanuli snimci njegove akrobacije.

Foto: printscreen

Dragana Mirković

Za to vreme Dragana Mirković je pevala na bini, a mladića je primetila tek kada je krenuo da se spušta i zamolila ga je da siđe. On ju je poslušao, a srećom svi su prošli nepovređeni.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija