• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

23.08.2022

11:34

OVE POZNATE LIČNOSTI DALE SU MNOGO PARA NA NOVE ZUBE! Lepa Brena, Ceca, Milan Stanković želeli su Holivudski osmeh

Insider/printscreen

Estrada

OVE POZNATE LIČNOSTI DALE SU MNOGO PARA NA NOVE ZUBE! Lepa Brena, Ceca, Milan Stanković želeli su Holivudski osmeh

Podeli vest

Mnoge pevačice i pevači sa estrade ulepšali su se ne samo estetskim korekcijama na svojim licima, već i odrađenim zubima, a neki od njih su Lepa Brena, Ceca Ražnatović, Milan Stanković

Pevačica Lepa Brena nekoliko puta menjala je zube. Poslednji put Brena je 2017. stavila nove zube, a zanimljivo je da je nekoliko "Zvezda Granda" vodila kod svog zubara i častila ih osmesima poput svog. 

Foto: printscreen

Pričalo se da je Lepa Brena svojevremeno novi osmeh poklonila Milanu Stankoviću, koji je imao sličan problem sa zubima, kao i njegova tadašnja devojka Rada, pa se podvrgao zahvatu kojim su mu ispravljena dva zuba u gornjoj vilici koja su ranije štrčala.

Foto: Instagram/printscreen

Ceca Ražnatović je menjala navlake na zubima i izabrala najskuplji porcelan, što ju je koštalo oko 8.000 evra.

Foto: Instagram/printscreen

Milica Todorović odlučila je u jednom trenutku da popravi osmeh i za to je dala 2.000 evra.

Foto: Printscreen You Tube

- Nemam prirodne zube, moji zubi su bili kao raspadnuta taraba. Morala sam da stavim veštačke, jer uopšte nemam dvojke u vilici. Mama me je naterala da odem kod zubara i na tome joj hvala - priznala je ona.

Voditelj Žika Jakšić pre nekoliko godina ispratio je takođe trend modernih, belih zuba, pa ih je zamenio. Žika nije imao problematičan osmeh ni ranije, ali sada kada se nasmeje, izgleda kao holivudski zavodnik.

Foto: Printscreen You Tube/Zvezde Granda Specijal

Emina Jahović jedna je od retkih pevačica koja je, uprkos brojnim estetskim intervencijama, uspela da održi prirodan izgled.

Foto: Informer

Pre nekoliko godina Jahovićeva je objavila sliku na Instagramu u prirodnom izdanju, staru više od 12 godina, gde se vide njeni prirodni zubi, dosta drugačiji nego danas.

Radi Manojlović je tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" 2009. nove zube platila Lepa Brena.

Foto: Instagram/printscreen

- Jedina stvar koju sam uradila jesu zubi. Na to mi je Snežana Đurišić skrenula pažnju. Ja nisam želela da sredim zube sve dok nisam pogledala snimke i videla da to na TV rogobatno izgleda. Poželela sam da imam osmeh Anđeline Džoli. Sve drugo što su mi govorili da nije lepo, videla sam na snimcima i to mi ne smeta - rekla je pevačica.

Pevačica Goca Božinovska je zamenila stari osmeh novim, koji je platila 8.000 evra.

Foto: printscreen instagram

- Nije mi se dopadala moja prirodna boja zuba, i to me je mnogo nerviralo, pa sam rešila da sve promenim. Sada izgledam mnogo bolje, lik mi se promenio i izgledam znatno mlađe - rekla je Goca tada.

Dara Bubamara svojevremeno je izjavila da želi da ima osmeh kao Nataša Bekvalac, koja ima prirodne zube, a 2017. ih je sredila i navodno ih platila 18.000 evra:

Foto: ATAIMAGES

- Videla sam kako dobro izgledaju Natini zubi i odmah sam poželela da imam iste. Preko prijatelja sam došla do stomatologa u Cirihu, koji koristi savremenu metodu kada je reč o zubnim navlakama, pa ću zbog toga morati da provedem tamo skoro nedelju dana.

Aleksandra Prijović

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jedna od najatraktivnijih pevačica na estradi ne libi se da prizna šta je sve radila na sebi. Pored silikona u grudima i hijalurona u ustima, Prija je zamenila i zube. To je i opravdano, jer joj zubi nisu bili jednaki, ali mnogi fanovi smatraju da je bila lepa i bez dorade. Danas ima savršen osmeh i blistavo bele zube.

Katarina Grujić danas ima holivudski osmeh, ali nije oduvek bilo tako. Ona je priznala da joj je smetalo kako njeni prirodni zubi izgledaju, pa je napravila promenu, kojom je veoma zadovoljna.

Foto: Instagram/printscreen

Jedna od njenih jedinica bila je kriva i drugačije boje. I dalje internetom kruži fotka na kojoj se vidi da Kaći fale zadnji zubi, ali je ona je uložila mnogo da bi sve to korigovala i dobila ono što je htela.

Lepa Brena je novi osmeh poklonila i Milanu Stankoviću. On je imao sličan problem kao i Rada, pa se podvrgao zahvatu kojim su mu ispravljena dva zuba u gornjoj vilici koja su ranije štrčala.

Foto: Instagram

- Intervencija nije dugo trajala, a kada sam se posle zahvata pogledao u ogledalu, bio sam prezadovoljan. Imao sam sitne zube i zahvalan sam Lepoj Breni što sad imam raskošan osmeh - rekao je on.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija