• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2022

13:50

KUĆA, STALNI POSAO I POLA MILIONA DINARA! Željko Mitrović POTPUNO PROMENIO ŽIVOT porodici iz Pančeva - rešio sve probleme samohrane majke Nade!

Privatna arhiva

Estrada

KUĆA, STALNI POSAO I POLA MILIONA DINARA! Željko Mitrović POTPUNO PROMENIO ŽIVOT porodici iz Pančeva - rešio sve probleme samohrane majke Nade!

Podeli vest

Nakon pomoći porodici Gaćeša prošle nedelje, Željko Mitrović se nije zaustavio i preokrenuo je život na bolje još jednoj porodici. Nezaposlena, samohrana majka petoro dece Nada Mitrović već tri godine sama se bori za njihovu budućnost. Zbog loših uslova u kojima žive, Nadi je predloženo da se deca smeste u hraniteljske porodice, na šta ova hrabra mama nije htela da pristane.

I ova priča podstakla je korisnika Tvitera da zatraži pomoć od Željka Mitrovića, a on je odmah odgovorio i rekao da će pokušati da uradi nešto zbog čega će Centar za socijalni rad promenti stav – i obećanje je ispunio.

- Priča je počela pre dva dana kada je neko od mojih pratilaca na društvenim mrežama pitao da li može da se pomogne samohranoj majci koja ima petoro dece, kojoj hoće da oduzmu mališane. Stupio sam u kontakt sa resornim ministarstvima i rečeno mi je da se nikada u Srbiji nije desilo da se deca oduzmu zbog siromaštva. Postojao je predlog. Meni je sumanuto da neko zbog socijalnog statusa i siromaštva menja biološke roditelje za hraniteljsku porodicu i doneo sam odluku da im pomognemo da više ne budu siromašni.

Foto: Privatna arhiva

Željko Mitrović pomogao samohranoj nezaposlenoj majci petoro dece

Vlasnik kompanije Pink Media Group se već juče uputio u Pančevo i posetio porodicu Mitrović, ali nije došao praznih ruku. Milici (10), Miji (9), Maši (7), Mihajlu (6) i Miljanu (5) doneo je garderobu i slatkiše, a kako se bliži početak školske godine, klincima koji su, uprkos teškim uslovima, odlični đaci je obezbedio sav neophodan školski pribor. Pored toga, Željko im je uručio pola miliona dinara, a najvažnije od svega – Nadi je dao posao i tako porodici Mitrović obezbedio bolju i sigurniju budućnost.

- Imaćete kontinuirane prihode i više nećete biti u kategoriji siromašnih porodica. Deca se u Srbiji ne uzimaju zbog siromaštva, samo je predloženo da se deca smeste u hraniteljske porodice. Država ne može sve, ali evo mi smo spremili nekoliko lepih stvari. Imaće kontinuirane prihode, obaveza vam je samo da se jednom javite i kažete da je sve u redu. To nije sve. Sa gradom Pančevom imamo dobre odnose i mislim da će njihovo rukovodstvo pomoći oko toga da se nađe neki plac i ekipa „Kuće od srca“ će vam sagraditi dom - naveo je Mitrović.

Foto: Privatna arhiva

Željko Mitrović pokazao da ima veliko srce

Kako je rekao, izgradnjom kuće će biti rešeni svi aspekti, a potrebno je da samo grad Pančevo da lokaciju i Željko se nada da će porodica Mitrović moći da bude useljena u novu kuću u roku od 90 dana.

- Hvala Nadi. To je herojstvo, to se zove nacionalno herojstvo - rekao je Mitrović.

Nada se srdačno zahvalila vlasniku kompanije Pink Media Group na pomoći i dodala da je ovo za nju „preokret života“. Kako je juče Milici bio 10. rođendan, Željko je doneo i tortu, a zauzvrat je od slavljenice dobio specijalnu zahvalnicu.

Na ovaj način, Željko nije samo pomogao da porodica Mitrović ostane na okupu, već im je obezbedio srećniju i sigurniju budućnost, bolje uslove za život i mogućnost da Milica, Mia, Maša, Mihajlo i Miljan odrastaju bezbrižno.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija