• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/M.K

28.08.2022

12:48

VIKI PRODAJE APARTMAN DEČKU ANDREANE ČEKIĆ U DUBAJU! Evo koliko novca odvaja za ovu luksuznu nekretninu

printscreen

Estrada

VIKI PRODAJE APARTMAN DEČKU ANDREANE ČEKIĆ U DUBAJU! Evo koliko novca odvaja za ovu luksuznu nekretninu

Podeli vest

Pevačica Viki Miljković, pre godinu dana pokrenula je biznis sa suprugom Tašketom. Njih dvoje su počeli da se bave prodajom nekretnina, te su mnogo njene kolege stekle povrenje, a među njima je i novi dečko Andreane Čekić, harmonikaš Aca Nikolić Čergar, koji je od pevačice tražio da mu nađe apartman u Dubaju

Kako mediji pišu harmonikaš je odlučio da veću svotu novca uloži u luksuzni apratman na Crnogorskom primoriju, ali ga je Viki odogovorila od toga te mu je objasnila da za taj novac može da kupi apratman od 50 kvadrata u Dubaju, gde je cena po kvadratu 5.500 evra. Ali zbog njegovih obaveza on nije uspeo da ide da pogleda taj stan pa ga je pevačica prodala za 275.000 evra.

Foto: Informer.rs

Našla rešenje

Kada je video kakav stan je propustio, harmonikaš se razočarao, ali mu je Viki odmah ponudila da naprave ugovor i tada mu je obećala da će mu naći apartman te kvadrature u narednom periodu. Harmonikaš se pohvalio na društvenim mrežama kako je potpisao ugovor sa pevačicom i njenim suprugom, kao i da je apartman u Dubaiju sada u njegovom vlasništvu

 

 

- Dogovor je pao, Dubaji apartman. Hvala Viki Miljković i Taške. Najbolji ste, preporuka za prijatelje, ko traži da kupi nekretninu samo preko vas i nema brige - napisao je harmonikaš ispod njihove zajedničke fotografije 

 

 

Prema saznanjima koje redakcija Kurira ima od izvora bliskog Miljkovićevoj, pevačica za luksuzne nekretnine u inostranstvu uzima procenat od dva do pet odsto, a za stan koji traži za Acu Nikolića od prodavca će potraživati čak pet odsto. Prostom računicom dolazimo do iznosa od čak 13.750 evra, koliko će Viki zaraditi od apartmana koji harmonikaš planira da kupi. Naravno, ovaj iznos nije fiksni jer pevačicina agencija nudi mogućnost uređivanja enterijera, pa, ako se Aca odluči da mu Miljkovićeva uredi oazu u kojoj planira da uživa, ta cena može da bude veća čak za 50.000 evra.

Ovu informaciju prokomentarisao je i Aca, koji ipak nije želeo da otkrije koliko je Viki profitirala od njegove kupovine:

Iznenađen

- Vi već sve znate, ne bih sada da iznosim koliki procenat uzima Viki, ali ste u pravu, dobili ste tačnu informaciju. Mi smo trenutno u fazi kupovine. Ona pažljivo bira koji apartman bi mogao da mi odgovara, rekao sam joj šta želim i samo je pitanje vremena kada će se dogoditi - rekao je Čergar i otkrio kada očekuje da dobije ključeve nove, luksuzne nekretnine:

- Iskreno ne znam još uvek kada će doći do kupovine, ali ne žurimo. Puno radim, imam dosta zakazanih tezgi i obaveza, tako da mi nije hitno. Voleo bi da se sve sredi do sledeće godine i verujem da će tako biti. Viki i Taške su divni ljudi i prijatelji, znam da će se potruditi da svi budemo zadovoljni. Ukazao sam im puno poverenje i ne brinem uopšte - zaključio je Nikolić.

BONUS VIDEO:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17