• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

29.08.2022

18:12

PROPAO MU BIZNIS VREDAN 10 MILIONA DOLARA! Bane Bojanić otkrio detalje bankrota, evo čime se bavio!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

PROPAO MU BIZNIS VREDAN 10 MILIONA DOLARA! Bane Bojanić otkrio detalje bankrota, evo čime se bavio!

Podeli vest

Pevač Bane Bojanić vratio se iz Amerike u Srbiju nakon punih 18 godina i otkrio je da život u Americi nije bio tako lak

Naime, Bane je najpre otkrio da se prve dve godine boravka u Sjedinjenim državama bavio isključivo pevanjem, za šta je priznao da ima i svoje loše strane.

Foto: Printscreen

Bane Bojanić, pevač

- Ja sam prve dve godine u Americi pevao. Normalno da sam radio i nastupe, po klubovima, crkvama u svakom gradu u Americi. Onda sam napravio grešku kada sam prihvatio da radim svadbe. To je katastrofa. Pogotovo kad su krenule društvene mreže. Ne potcenjujem nikoga, ali alkohol nekoga baci na veselje, a nekoga na agresiju. Te tamo koje bace na agresiju, zabranio bih im zakonom alkohol - ispričao je Bane voditelju Ivanu Gajiću.

Ubrzo je pokrenuo svoj biznis sa kamionima, a potom i otkrio da je zbog toga 2009. godine i bankrotirao.

- Imao sam oko pedesetak kamiona, onda sam ih prodao. Morao sam da se zadužim i da dignem kredite. Sračunajte 200.000 puta 50 kamiona. Imao sam ogromne rate za kamione i prikolice, da ne pričam o osiguranju i platama. Ja sam 2009 imao prvo imao 7,8 kamiona pa sam bankrotirao. Ja sam na teži način morao sve to da naučim. Kako dolaze pare, to je bilo sve široko. Jedan drug me je uveo u posao. Kada sam video kako on živi, odlučio sam da se bavim time, ali on je meni objasnio samo lepe strane posla. Kada sam bankrotirao, video sam i druge strane tog posla - ispričao je folker.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milena

pre 1 godinu

Nije svako sposoban za biznis i zivot u Americi!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17