• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

30.08.2022

07:47

GOCI BOŽINOVSKOJ STIGLA UŽASNA PORUKA! Pevačica mirno reagovala: Ima svakakvih budala!

ATA Images

Estrada

GOCI BOŽINOVSKOJ STIGLA UŽASNA PORUKA! Pevačica mirno reagovala: Ima svakakvih budala!

Podeli vest

Pevačica Goca Božinovska gazi uveliko šestu deceniju, a za koju godinu će i u sedmu, ali je muškarci i dalje žele. Jedan od njih poslao joj je čak i uvredljivu poruku u kojoj joj je tražio intimne odnose

Goca (57) je i sama priznala da je muškarci i dalje žele, ali da ponekad nemaju stila, pa joj šalju poruke uznemirijućeg sadržaja. Ipak, ona se ne plaši i tvrdi da ima svakakvih.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Pevačica se nije uplašila... Goca Božinovska

Njoj je jednom prilikom na telefon stigla poruka:"Je l' može za 5.000?", ali pevačica na nju nije odgovorila. Ipak, sigurna je da joj neko sigurno nije nudio dinare, već evre:

- Pa naravno da su mi nudili te pare za intimne odnose, ne bi me sigurno vodio i šetao za te pare. Ma ima budala svakakvih, a cena je sigurno bila u evrima, a ne u dinarima - izjavila je Goca u emisiji "Sceniranje".

Foto: INSTAGRAM.COM/ZORANASIJAN, PRIVATNA ARHIVA

Posle Šijana samo jednog muškarca javno eksponirala... Zoran i Goca

Podsetimo, pevačica je bila udata za kik-boksera Zorana Šijana od kog se razvela, a nakon toga su ga likvidirali 1999. godine. Nakon njegove smrti, Goca je dugo bila sama i prvi sledeći njen partner kog je javno eksponirala bio je Nebojša Tubić Žabac.

Foto: Informer

Bila u vezi sa njim... Goca Božinovska i Nebojša Tubić Žabac

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija