• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

02.09.2022

08:23

OVA LEPOTICA JE SESTRA DRAGANE MIRKOVIĆ! Njih dve neverovatno liče, a evo čime se ona bavi i koliko pomaže pevačici

ATAIMAGES

Estrada

OVA LEPOTICA JE SESTRA DRAGANE MIRKOVIĆ! Njih dve neverovatno liče, a evo čime se ona bavi i koliko pomaže pevačici

Podeli vest

Malo ko zna da popularna pevačica Dragana Mirković ima rođenu sestru, koja se retko pojavljuje u javnosti, a njih dve neverovatno liče

Folk zvezda Dragana Mirković može se pohvaliti uspešnom višedecenijskom karijerom, ali i skladnim porodičnim životom sa suprugom Tonijem i naslednicima Markom i Manuelom, ali malo ko zna da pevačica ima rođenu sestru, koja joj je pored supruga i naslednika, najveća podrška i oslonac.

Dušica Krumov retko se pojavljuje u javnosti, a njene fotografije otkrivaju da veoma liči na svoju slavnu sestru. Dušica se može pohvaliti savršenom lepotom, a za Draganu je veoma vezana iako žive stotinama kilometara udaljene jedna od druge.

 

 

Inače, Dušica je zaposlena na Draganinoj televiziji gde su joj povereni svi poslovi kada pevačica i njen suprug Toni nisu prisutni.

Foto: ATAIMAGES

Pevačica je sa svojim suprugom i decom izgradila život iz bajke u Austriji, a više puta do sada isticala je koliko joj je porodica važna i koliko joj njihova podrška znači.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17