• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

02.09.2022

09:55

OVO JE ĆERKA MIROSLAVA ILIĆA! Udata je za bivšeg ministra, a evo kako danas izgleda

Estrada

OVO JE ĆERKA MIROSLAVA ILIĆA! Udata je za bivšeg ministra, a evo kako danas izgleda

Podeli vest

Marija je ćerka popularnog pevača Miroslava Ilića, ona se retko pojavljuje u javnosti. Udata je za bivšeg ministra odbrane, u skladnom je braku više od 20. godina, a evo kako danas izgleda

Miroslav sa suprugom Draganom Šutanovcem sa kojim je godinama unazad u skladnom i srećnom braku Marija je dobila dva sina Predraga i Strahinju koji pevaču pružaju najveću podršku u životu i karijeri te često voli da kaže da su ga upravo unuci podmladili.

Foto: Novak Đurović

Marija Šutanovac, ćerka Miroslava Ilića

Bivši ministar odbrane i ćerka Miroslava Ilića, sudbonosno "da" izgovorili su pre više od 20 godina , a malo je poznato da je svedok na venčanju svom dugogodišnjem prijatelju i saradniku bio nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić. Venčanje se održalo u opštini kao i Sabornoj crkvi da bi se proslava koja se i danas prepričava nastavila u prestižnom hotelu u Beogradu.

Foto: Printscreen You Tube

Posebno upečatljiv trenutak na slavlju bio je i taj kada se Tadić latio mikrofona i otpevao hit Miroslava Ilića "Tebi, moja verna drugo".

Dragan i Marija Šutanovac upoznali su se u kafiću, političar je vrlo brzo pao na čari ćerke Miroslava Ilića te je morao i te kako da se pomuči kako bi je osvojio, ali tvrdi da nikada nije zažalio za tolikim trudom.

- Kada smo prvi put pričali nasamo, pitao sam je kako se preziva. Odgovorila mi je Ilić. A ja mrtav-ladan pitam: "Kao onaj pevač Miroslav Ilić?" Potvrdila mi je i usput me upitala zašto me njeno prezime asocira na Miroslava Ilića. Ja kažem: "Pa, dobro, može i kao Milovan Ilić Minimaks." Tek onda sam saznao da je ćerka poznatog estradnog umetnika - ispričao je Šutanovac svojevremeno ovu anegdotu, podseća Story.

Marija Ilić završila je prestižne škole u inostranstvu i radila na rukovodećim pozicijama u nekoliko banaka. Studije menadžmenta je završila u Velikoj Britaniji i Francuskoj i uz zavidnu karijeru uspela je da bude i posvećena majka. Pre poznanstva sa Draganom podnela je zahtev za iseljeničku vizu za Kanadu. Pozitivan odgovor dobila je nakon dve i po godine i kada je ostalo još samo da se plati taksa kako bi i Dragan mogao da pođe sa njom, istog dana saznala je da je trudna, pa su odlučili da ne napuštaju Srbiju.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija