• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

03.09.2022

16:42

HURRICANE U NOVOM SASTAVU! Ove tri devojke zameniće Sanju, Kseniju i Ivanu u poznatoj grupi!

Dejan Živančević

Estrada

HURRICANE U NOVOM SASTAVU! Ove tri devojke zameniće Sanju, Kseniju i Ivanu u poznatoj grupi!

Podeli vest

Tri mlade i talentovane devojke zameniće čuveni trio, Sanju Vučić, Kseniju Knežević i Ivanu Nikolić i otpočeti pevačke karijere tako šro će postati nove članice grupe "Hurricane"

Tri dobro poznata lica javnosti, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, izgradile su zajedničku karijeru i postigle veliki uspeh na našim prostorima. S obzirom da su godinama bile nerazdvojni trio, svi fanovi su se šokirali kada su objavile zvanični raspad grupe. Međutim, izgleda da grupa "Hurricane" nastavlja sa postojanjem i bez svojih zaštitnih lica.

Foto: Informer/Marko Đoković

Hurricane

Nakon petogodišnje uspešne saradnje, tri atraktivne devojke zameniće nove članice.

- U čast prethodnih članica rešili smo da one budu "Hurricane one" a nove članice će imati simboličan naziv "Hurricane two". Po novom programu tokom septembra snimiće dve pesme a sa publikom i fanovima družiće se 4 do 6 godina - piše u saopštenju za medije.

Anđela Keleman, Antonela Jurišić i Miona Laura Srećković su tri nove pevačice, do sada nepoznate javnosti, koje će postati članice "Hurricane two".

Anđela ima 26 godina i najstarija je članica novog sastava benda "Hurricane". Ona je već poznata u svetu muzike i ima snimljenih nekoliko pesama. Takođe je snimala i cover za dobro poznate domaće pesme. Ima svoj jutjub kanal na kojem objavljuje uglavnom svoje numere.

Antonela Jurišić ima 22 godine i poznata je u svetu Tiktoka (gde je prati više od 160 hiljada ljudi, a broji i više od 9 miliona lajkova). U njenom opisu piše: "Uskoro stiže moja muzika. Budite u toku", aludirajući na nove pesme u grupi "Hurricane". Takođe, nju su ljudi mogli da upoznaju i na Instagramu (30.800 pratilaca), gde često objavljuje da uživa u muzici i posećuje festivale.

Najmlađa u novom timu "Hurricane" jeste Miona Laura Srećković. Ona ima 20 godina, a javnost ju je upoznala u takmičenju za "Zvezde Granda" prošle godine. Tom prilikom nije krila da ne zna šta će od treme.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija