• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

04.09.2022

14:33

PAPARACO FOTKE Luna Đogani uhvaćena na fotosešnu sa Gagijem

E-stock

Estrada

PAPARACO FOTKE Luna Đogani uhvaćena na fotosešnu sa Gagijem

Podeli vest

Pevačica i blogerka Luna Đogani uhvaćena je kako pozira u želji da napravi savršenu fotku, a ulogu fotografa dodelila je svom ocu, Gagiju Đoganiju

Luna Đogani je trebalo da napravi seriju fotki i iznenadi svoje fanove, ali je paparaco iznenadio nju!

Foto: E-stock

Luna Đogani

Naime, pevačica je pozirala na klupici pored ulaza u zgradu u roze kompletu, a par brzinskih fotki je napravio njen otac, Gagi Đogani.

Foto: E-stock

Gagi Đogani sa ćerkom Lunom Đogani

Denser je pokušavao da pronađe pravi ugao kako bi udovoljio Luni, pa je nameštanje prilično potrajalo.

Foto: E-stock

Luna Đogani i Gagi Đogani

Luna i njen otac su nakon toga pregledali sve fotke kako bi izabrali najbolju, ali prema Gagijevom izrazu lica, ne čini se da je zadovoljan svojim fotografskim veštinama.

Foto: E-stock

Luna Đogani

I sama pevačica nije izgledala baš srećno, ali s obzirom da se jedna od fotki našla na njenom Instagram profilu, izgleda da je Gagi ipak uspeo da ispuni želju svojoj mezimici!

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija