• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

08.09.2022

17:53

DARKO LAZIĆ SE OPROSTIO OD DRUGA: Duša me boli! Pevač ne može da dođe k sebi nakon tragedije!

Instagram/printscreen

Estrada

DARKO LAZIĆ SE OPROSTIO OD DRUGA: Duša me boli! Pevač ne može da dođe k sebi nakon tragedije!

Podeli vest

Nesreća koja se noćas dogodila na Dunavu kod Gorcke odnela je živote Marte A. i Ivana J. (38), dok je troje njihovih prijatelja povređeno, a ovim povodom se oglasio i Darko Lazić kom je preminuli bio dobar prijatelj

Lazić je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju sa drugom i veoma potrešen otkrio koliko mu je teško:

Foto: Instagram/printscreen

Marta i Ivan

- Duša me boli, počivaj u miru, brate moj - napisao je pevač na Instagramu.

Telo Ivana J. (38) koji je nastradao u nesreći na Dunavu u Grockoj poslato je na obdukciju, a biće podvrgnuto i toksikološkim analizama.

Foto: V.J.

Udarili u baržu kod Grocke

Njegova porodica u šoku je nakon tragedije.

- Ivan je sa 12 godina izgubio oca. Gledao je kako gine dok se traktor na kom je bio prevrtao. Bio je dobar kao čovek. Iza njega je ostalo dvoje male dece. Devojka koja je nastradala bila mu je emotivna partnerka - kažu rođaci nastradalog.

Foto: Instagram/printscreen

Ivan J. i Darko Lazić

Ivan se bavio prevozom pekarskih proizvoda.

Voleo je čamac i bio najsrećniji kada ga je kupio. Bilo ih je petoro na njemu. Čujem da je troje njegovih prijatelja u bolnici - kaže naš sagovornik.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet povodom nezgode koja se dogodila dana 7. 9. 2022. godine u Grockoj, na reci Dunav, u Gročanskom dunavcu.

U toku dosadašnjeg postupka, utvrđeno je da su na motornom čamcu bili vozač Ivan J. (38) i njegova devojka Marta A. (37) koji su preminuli na licu mesta, dok su kod N. R., M. B. i N. G. konstatovane lake telesne povrede. Nakon izvršenog uviđaja, po nalogu dežurnog zamenika Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, tela preminulih prevezena su na Institut za sudsku medicinu radi vršenja sudsko-medicinske obdukcije.

Kako je za sada utvrđeno, navedeni motorni čamac kretao se iz pravca Beograda i kada je ušao u Gročanski dunavac, iz za sada neutvrđenih razloga udario je u usidrenu baržu, nakon čega se odbio i ostao na sredini Gročanskog dunavca.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja rad kako bi se utvrdili svi detalji vezani za navedeni događaj, nakon čega će biti doneta odluka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija