• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.09.2022

18:29

BARBARU NAPALI ZBOG ESTETSKE OPERACIJE, A ONA OBJAVILA FOTKU IZ PROŠLOSTI DA JE UPOREDE! Lazićeva bivša promenila lični opis, pa pokazala kako je izgledala pre!

Privatna arhiva

Estrada

BARBARU NAPALI ZBOG ESTETSKE OPERACIJE, A ONA OBJAVILA FOTKU IZ PROŠLOSTI DA JE UPOREDE! Lazićeva bivša promenila lični opis, pa pokazala kako je izgledala pre!

Podeli vest

Pevačica Barbara Bobak ugradila je hijaluron u usne. Mnogi su je osudili uz komentare da je bila lepša pre korekcije, a ona je onda objavila fotografiju pre i posle operacija, kako bi dokazala da je lepša sada

Barbara Bobak, pevačica koju je javnost upamtila kao bivšu devojku Darka Lazića, povećala je usne, zbog čega je od dobila dosta negativnih komentara.

Foto: Instagram barbara.bobak

Barbara Bobak

Ona se rezultatima estetske korekcije pohvalila na društvenim mrežama, međutim od pojedinih je dobila negativne komentare i opasku da izgleda "plastično".

- Mislim da je krajnje vreme da ovo neko kaže - 21. vek je, nemate opravdanje više da budete ružne - počela je Bobakova na snimku koji je okačila na Instagramu i dodala:

Foto: printscreen

Barbara Bobak

- Šalu na stranu. Sve što nekome na njegovom licu, telu i ostalo, ne prija, ako ima mogućnost da to popravi, naravno da apsolutno treba da to uradi. Kad izgledate lepo sebi i kad ste zadovoljni sobom, onda se osećate bolje. Onda ne ostavljate ružne komentare, onda ne gledate u druge žene i u fazonu ste - ma ona je sva plastična, zato je lepa. Pa budi i ti plastična, pa budi i ti lepa! Šta da vam kažem drugo?! - zapitala se pevačica, pa nastavila:

Foto: printscreen

Barbara Bobak

- Šta god to bilo. Nekoga usrećuje da bude prirodan, nekoga silikoni, nekoga da malo popuni usne, nadogradi kosu itd. Bitno je da se oseća lepo u svojoj koži, a ja kada se pogledam u ogledalu, u fazonu sam - kakva si riba! E to vam želim - zaključila je ona.

Za kraj, Barbara je postavila i dve fotografije sebe, onu bez filera u usnama i jednu novu sa hijaluronom.

- "Lepša si bila bez hijalurona u usnama". Kako da ne! Na slici gore je prisutan ful mejkap - poručila je ona.

Foto: printscreen

Barbara Bobak

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija