• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story/Informer

14.09.2022

16:45

VIDEO SAM GA DVAPUT, NISAM GA GLEDAO KAO KONKURENCIJU! Milan Popović otkrio detalje odnosa sa Kojićem!

printscreen

Estrada

VIDEO SAM GA DVAPUT, NISAM GA GLEDAO KAO KONKURENCIJU! Milan Popović otkrio detalje odnosa sa Kojićem!

Podeli vest

Biznismen i bivši partner Severine Vučković, Milan Popović, oglasio se povodom susreta sa Igorom Kojićem, pevačicinim bivšim suprugom i objasnio javnosti u kakvom su sada odnosu

Milan Popović nedavno je iznenadio javnost kada se našao sa Igorem Kojićem, a sada je progovorio o prijateljstvu sa bivšim partnerom Severine Vučković.

Foto: printscreen instagram

Milan Popović

- Igora sam video dvaput u životu pre nego što smo se baš upoznali. Nije mi predstavljao konkurenciju, nekog protivnika, pretnju. Za mene je bio važna osoba jer je najviše vremena provodio s Aleksandrom - rekao je Milan i dodao: 

Foto: instagram/severina

Igor Kojić i Severina Vučković

- A sudske tužbe koje sam podnosio bile su u interesu zaštite dobrobiti mog deteta. Nijedna nije bila jer je, na primer, Igor pogrešno parkirao. Mnogi komentarišu i pitaju u vezi slučaja paljenja sveće. Postoji razlog zašto je to učinio. Oprostio sam mu jer nije znao što radi u tom trenutku, zapravo, bio je prisiljen da to uradi - objasnio je Popović u intervjuu za hrvatsko izdanje "Story" magazina.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija