• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

17.09.2022

10:48

MOJ DEČKO NE SME DA LAJKUJE TUĐE ZADNJICE! Dušica Jakovljević otkrila kako se ponaša prema partnerima!

Instagram/printscreen

Estrada

MOJ DEČKO NE SME DA LAJKUJE TUĐE ZADNJICE! Dušica Jakovljević otkrila kako se ponaša prema partnerima!

Podeli vest

Voditeljka Dušica Jakovljević progovorila je o svojim emocijma, pa je istakla da bi za njenog partnera bilo najbolje da nema društvene mreže

Dušica Jakovljević ne govori često o privatnom životu, ali iako je za sada slobodna, otkrila je kako se ponaša prema svom partneru.

Foto: printscreen instagram

Dušica Jakovljević

Kako kaže, ona je u vezi opuštena, ali svom dečku ne bi tolerisala komunikaciju sa drugim devojkama na društvenim mrežama.

- Lajk nije prevara, ali moj dečko ne sme da lajkuje fotku na kojoj je devojka sa dobrom zadnjicom. To nije prevara, ali znači: 'Sviđa mi se tvoja zadnjica'. Najbolje bi bilo da moj dečko nema Instagram i da ima što manje drugarica - objasnila je kroz smeh voditeljka.

Voditeljka je priznala kako rijaliti utiče na njen život. Ona je istakla da iako prema zadrugarima nema emotivni odnos, ipak je rijaliti veoma uticao.

Foto: printscreen

Dušica Jakovljević

- Isključim se emotivno kada se ugase kamere. Kada dođem kući, ne mogu da spavam jer me pumpa adrenalin. To je nuspojava, treba se vratiti u ritam sledećeg dana. Upadam u krize sna i počela sam da jedem noću. Zamenila sam noć i dan, pa često i osvanem gledajući Zadrugu ili krimi serije. Naporno je sve to, jer sam i majka dvoje dece, odvozim ih i dovozim iz škole. Ipak ne radim ovo od juče, volim i navikla sam se na to - priznala je Dušica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija