• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

20.09.2022

21:08

U DOMU GOCE TRŽAN DANAS JE POSEBAN DAN! Pevačica srećne vesti podelila sa fanovima

printscreen

Estrada

U DOMU GOCE TRŽAN DANAS JE POSEBAN DAN! Pevačica srećne vesti podelila sa fanovima

Podeli vest

Pevačica Goca Tržan i bubnjar Raša Novaković danas imaju važan razlog za slavlje

Pevačica je objavila fotografiju i obavestila fanove da je danas se navršilo sedam godina otkad su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav i vernost, a ovaj važan datum su obeležili uz tortu u obliku srca.

Foto: printscreen

- Mužu moj voljeni, srećna nam sedma godišnjica. Ja ti od srca čestitam što si me izdržao sve ove godine (ukupno 11). Volim te - poručila je Goca putem društvenih mreža.

Ubrzo nakon toga i Raša je podelio istu objavu na svom Instagram nalogu, a pratioci su im poželeli mnogo sreće, kao i da zajedno opstanu "barem još pet puta duže".

Tržanova i Novaković su emotivnu vezu započeli 2011. godine, a upoznali su se kada je on došao na audiciju za člana njenog pratećeg benda. Otkaz iz istog je umalo dobio kada je počeo da se nabacuje pevačici, ali kako je vreme prolazilo Goca je sve manje bila imuna na njegovo udvaranje. Par se ubrzo i verio, a zatim i stao na "ludi kamen" 2015. godine. Žive u skladnoj zajednici sa Lenom, ćerkom koju je Tržanova dobila u razvedenom braku sa rijaliti veteranom Ivanom Marinkovićem.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija