• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.09.2022

17:01

SAŠA MATIĆ POKORIO AMERIKU! Za njega ne postoje granice

Promo

Estrada

SAŠA MATIĆ POKORIO AMERIKU! Za njega ne postoje granice

Podeli vest

Muzička zvezda Saša Matić napravio je pravu pometnju na Američkoj turneji i sa dalekog kontinenta vratio se prepun utisaka, a kako i ne bi kada je oborio rekord po broju posećenosti koncerata u nekoliko gradova SAD

Nakon 11 uspešnih koncerta u Americi, Saša se vratio u Srbiju. Više od 2.000 ljudi bilo je na Sašinom koncertu u Čikagu kada je oborio rekord u posećenost, a među publikom bio je čuveni NBA košarkaš, Nikola Vučević. 

Foto: Foto: Promo

Saša Matić oduševio sve u Americi


- Prepun sam utisaka i pozitivne energije, s obizirom na to da smo imali sjajnu turneju. Koncerti su toliko bili fenomenalni da mi nije bilo teško da ostanem duže i zajedno sa svojom publikom pevam uglas naše omiljene pesme. Verujte mi da je ovo ogromna satisfkacija za svakog pevača kada napravi turneju koja bude propraćena sa toliko pozitivne energije i utisaka da nemam reči kojima bih vas sve opisao. Radujem se što je tako i album “Dva života” je dokaz da se trud i posvećenost isplati - izjavio je Saša za beogradske medije.

Foto: Foto: Promo

Nastavlja uspešnu turneju... Saša

Saša nastavlja svoju turneju sa čak dva koncerta u Zagrebu, 21. i 22. oktobra, koje je rasprodao tri meseca ranije. Potom odlazi na Australijsku turneju, a nakon toga sledi dvorana u Osijeku 10.novembra i veliki koncert u Splitskoj areni 17.decembra. Saša je nekoliko puta u javnosti istakao da mu je velika želja da u Spaladijum areni u Splitu održi koncert. Nakon toga sledi koncert u novosadskoj dvorani Spens zakazan za 21. decembar i veliki solistički koncet u beogradskoj Štark Areni koji će se održati 8.mart 2023. godine.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija