• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.09.2022

22:38

GOCA TRŽAN U SUZAMA! Pevačica podelila sa fanovima šta joj se desilo! ZBOG REČI OVE ŽENE SE RASPLAKALA! (VIDEO)

printscreen

Estrada

GOCA TRŽAN U SUZAMA! Pevačica podelila sa fanovima šta joj se desilo! ZBOG REČI OVE ŽENE SE RASPLAKALA! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Goca Tržan otkrila je da joj se javila žena koju je upoznala kada je bila na vantelesnoj oplodnji, a njene reči dovele su je do suza

Pevačica Goca Tržan je na Instagram profilu sa svima podelila dirljivu priču koja ju je rasplakala.

Foto: printscreen

Goca Tržan

Goca je otkrila da joj je pisala žena koju je upoznala kada je bila na vantelesnoj oplodnji, pa je počela da plače. Naime, pevačicu je obuzela sreća zbog reči žene koja joj je rekla da joj je upravo ona donela sreću.

- Moraš nešto da podelim sa vama, dobila sa poruku od jedne žene sa kojom sam bila na vantelesnoj oplodnji u Pragu, poslala mi je sliku tromesečnog dečaka i napisala da smo joj mi doneli sreću - pričala je Goca na Instagramu kroz suze, pa dodala:

Foto: printscreen

Goca Tržan

- Neka je živ i zdrav sto godina, eto to se broji, da nekom donesem sreću kada nisam mogla sebi. Sve vas volim puno i nemojte da odustajete.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija