• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. K. - S. S.

03.10.2022

07:00

PRED IKONOM SAM SE ZAKLEO DA NEĆU DA PIJEM! Miroslav Ilić progovorio o najvećem poroku!

S.S.

Estrada

PRED IKONOM SAM SE ZAKLEO DA NEĆU DA PIJEM! Miroslav Ilić progovorio o najvećem poroku!

Podeli vest

Bard muzičke scene, Miroslav Ilić ove godine obeležava veliki jubilej, 50 godina karijere solističkim koncertom u "Štark Areni" koji će održati 10. decembra. S obzirom na to da svojim pesmama zabavlja naciju pola veka, očekivano je bilo da i njega u jednom trenutku ponese slava, ali i poroci za koje kaže da ih je pobedio i to pred ikonom Svetog Đorđa

Miroslav Ilić za Informer kaže da se pred ikonom Svetog Đorđa zakleo da će prestati da pije. Legendarni pevač objašnjava da se do pre 30 godina nije odvajao od čaše, ali da je u jednom momentu shvatio da mora da preseče i reši se ovog poroka!

Foto: S.S.

Rešio se svog najvećeg poroka pre 30 godina... Miroslav Ilić


- Sve do 1989. godine sedeo sam s društvom po kafanama, pio i lomio čaše. Loše sam podnosio alkohol i kad bih se otreznio, shvatio bih da mi se ne sviđa kako sam se ponašao. Jednog jutra sam se probudio, stao ispred slavske ikone Svetog Đorđa prekrstio se i rekao: "Budalo jedna, nećeš više da piješ." Tako je i bilo, presekao sam to kao makazama - priča Ilić za Informer i dodaje da je shvatio da u kafani može lepo da se provede i bez opijanja:
- Sada, kada odem u kafanu, uživam uz tamburaše. Volim da naručim neke stare pesme, poput "Milica, jedna u majke", "U lepom starom gradu Višegradu"... Bude mi lepo i bez alkohola.
Miroslav kaže da mu je uzor u karijeri bio pokojni Predrag Živković Tozovac.

Foto: S.S.

Miroslav Ilić


- Bio je i ostao najbolji! Tozovac je razbio stereotip o nama narodnjacima, jer su pre njega izvođači stajali na jednom mestu na bini i pevali. Prvi je počeo šarmantnije da se ponaša na sceni. Mnogo sam naučio od njega - kaže Ilić i dodaje da mlađe kolege nisu takve:
- Nisam sujetan, ali današnji mladi pevači nisu spremni da uče. Kad kroče na scenu, misle da sve znaju.
 

Mrzi me da snimam spotove

Miroslav je prošle nedelje snimio spotove za pesmu "Ti si zvezda mojih snova" i obradu numere "Siromah sam, al' volim da živim" Predraga Živkovića Tozovca:
- Ne znam da li na estradi postoji neko od kolega ko ima manje spotova u karijeri od mene. Oduvek me je mrzelo da to radim. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija