• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

05.10.2022

10:02

POKUŠAO SAMOUBISTVO, BIO MUSLIMAN, PA AGNOSTIK I PRIZNAO DA IMA BIPOLARNI POREMEĆAJ! Ovako je privedeni pevač Bojan Tomović govorio o sebi!

Prntscreen

Estrada

POKUŠAO SAMOUBISTVO, BIO MUSLIMAN, PA AGNOSTIK I PRIZNAO DA IMA BIPOLARNI POREMEĆAJ! Ovako je privedeni pevač Bojan Tomović govorio o sebi!

Podeli vest

Pevač Bojan Tomović (40) koji je priveden u Crnoj Gori bori se sa bipolarnim poremećajem o kojem je otvoreno govorio, te priznao da je pre dve godine pokušao i samoubistvo

Tomović je uhapšen sinoć u blizini Podgorice zbog vožnje pod dejstvom alkohola i nasrtaja na službeno lice, prenosi Express.ba.

Foto: printscreen facebook/Ammar Moštrokol

Poptuno se promenio... Bojan Tomović

Bojan se na javnoj sceni pojavio 2005. godine i postao poznat po pesmama "Plava motorola”, “Jugić”, “Nisam te zaboravio”. Međutim, nakon početne slave sve se promenilo i pevač je počeo da izjavljuje da ima probleme sa bipolarnim poremećajem koji su rezultirali time da dođe i do promena u njegovom fizičkom izgledu.

Bojan je izazvao opštu pometnju kada je javno izjavio da je promenio veru, te prešao u islam, a ime promenio u Ammar Moštrokol.

– U islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači “život”, tako da ja, uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi život – rekao je bio pevač kada je prešao u islam.

Foto: facebook

Bio pravoslavac, musliman, pa agnostik... Bojan Tomović

Međutim, pevač je potom tvrdio da nije “dovoljno dobar da bi bio Musliman” i da je odlučio da bude agnostik.

– Braćo Muslimani, praštajte, ali previše sam ja prljav da bih kaljao vašu najčistiju religiju. Nisam dostojan da budem dobar musliman i zato se vraćam u svoj mali začarani krug tame i depresije. Oprostite još jednom… Agnostik Bojan – napisao je Tomović na društvenim mrežama.

Nakon toga, Tomović je ponovo šokirao javnost objavom da boluje od bipolarnog poremećaja, te se oglasio za medije:

– Sto puta sam prebacivao majci što me nije abortirala jer bi svi moji bližnji živeli lakše i bez stresova, a ne da mi svakodnevno govore da im je zbog mene pritisak 200 sa 100 i da su se upravo vratili iz hitne jer sam ih obrukao što sam javno priznao da imam psihički problem. Ma lako bi ja, ne bojim se smrti ni malo, ali sam se zakleo u Tajov grob da nikada više neću pokušati ono… Ono što mi se dugo činilo kao jedini spas, kao jedini izlaz – kazao je jednom prilikom pevač.

– Samo da znate da niti sam bio narkoman ni alkos, samo više ne mogu da živim sa bipolarom. Ubila me mračna depresija – napisao je Tomović tom prilikom.

Nedugo potom, pre dve godine, poznati pevač ponovo je bio glavna tema javnosti kada je odjeknula vest da je pokušao samoubistvo, te najavio je i da će iseći vene:

– Isekao sam vene… Samo da znate da niti sam bio narkoman ni alkos, samo više ne mogu da živim sa bipolarom… Ubila me manična depresija. Niko nije kriv, zbogom – napisao je Bojan, a potom se i oglasio nakon povratka iz Urgentnog centra:

– Najgore je prošlo. Upravo sam došao kući. Hitna me je spasila i morao sam nakon ukazane pomoći potpisati antisuicidalni ugovor, tako da zaista više nikada neću samopovređivati sebe ali sam za svaki slučaj ostavio testament, ako mi se nešto dogodi, i to sam poslao advokatu, jer na taj način štitim bivšu ženu od familije koja me se odrekla – rekao je Tomović.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija