• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

09.10.2022

07:00

ĆERKA SAŠE POPOVIĆA IŠLA NA DVA FAKULTETA! Aleksandra je odlučila da napusti oba, a sreću je pronašla u ovom zanimanju!

ATAIMAGES

Estrada

ĆERKA SAŠE POPOVIĆA IŠLA NA DVA FAKULTETA! Aleksandra je odlučila da napusti oba, a sreću je pronašla u ovom zanimanju!

Podeli vest

Naslednica Saše Popovića i Suzane Jovanović nikada se nije pojavljivala u javnosti, ali je Aleksandra Popović nedavno odlučila da dolazi na događaje sa majkom i ocem, pa konačno možemo da je vidimo

Suzana otkriva da je Aleksandra odabrala i profesiju kojom će se ubuduće, bar neko vreme baviti.

- Aleksandra je kreativna devojka i ima nemirne prste. Studirala je čak dva fakulteta, ali je oba napustila jer se jednostavno tražila i možda se još uvek traži. Ipak, pošto ne voli da dangubi, a želi i da sama zarađuje novac, ona je završila kurs za danas jako popularnu nadogradnju noktiju, pa je gel-tehnikom počela da sređuje nokte. Njena prva mušterija i model je bila upravo njena majka Suzana, ali ovo joj ide jako dobro pa je rešila da proširi ovaj biznis za koji, naravno, ima neophodan početni kapital - rekao je svojevremeno izvor za medije, a navode je potvrdila i Jovanovićeva.

Foto: Novak Đurović

Suzana Jovanović i Saša Popović

- Ni moj sin iz prvog braka, ni moja ni Sašina ćerka ne vole javnost i nikako ih ne možete videti u medijama. Naša ćerka je do sada promenila dva fakulteta. Ne zna ni ona čime želi da se bavi, pa se traži. Tu neodlučnost je nasledila na mene i ja sam prvo upisala ekonomsku školu, pa prešla u trgovačku, jer me ekonomija nije zanimala. Kod nje se to još nije iskristalisalo, ali neće da bude javna ličnost. Moja deca su se tako rodila i to su nam nametnuli. Rekli su nam „ako vi morate da budete javne ličnosti“ mi ne moramo - rekla je pevačica, pa dodala:

Foto: ATAIMAGES

Saša, Suzana i Aleksandra

- Aleksandra je nedavno završila kurs za nokte, manikir i moram da se pohvalim da meni radi nokte. Ne peva, nijedno od njih nije povuklo talenat na mene. Peva Aleksandra u kupatilu za svoju dušu. Umetnička je duša i ima nešto u tim prstićima, pa ćemo videti da li će se završiti na tim noktima ili će ići dalje - zaključila je Suzana Jovanović.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija