• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.10.2022

12:52

MILAN POPOVIĆ OBJASNIO ŠTA ZNAČI CRNA SVEĆA Biznismen progovorio o odnosu sa Igorom Kojićem  koji mu je navodno pravio crnu magiju!

printscreen

Estrada

MILAN POPOVIĆ OBJASNIO ŠTA ZNAČI CRNA SVEĆA Biznismen progovorio o odnosu sa Igorom Kojićem koji mu je navodno pravio crnu magiju!

Podeli vest

Biznismen Milan Popović progovorio je o sukobu sa Severinom Vučković, ali i prijateljstvu sa Igorem Kojićem, Severininim bivšim mužem

Milan Popović progovorio je i o druženju sa bivšim mužem Severine Vučković Igorom Kojićem.

Foto: Insajder/printscreen

Milan Popović i Severina Vučković

- Mnogi komentarišu da je Igor izdajnik i da je za to uzeo veliki novac, da sam mu kupio audi od 500.000 evra i ne znam ti ja šta. Mi smo se potpuno slučajno sreli na Hvaru. Nisam imao informaciju šta se dešava s njima, službeno se jesu razveli, ali nisam znao šta se dešava u Severininom taboru. Na plaži smo bili, na večeri, pa na doručku, bukvalno smo sedeli jedno pored drugog, rame uz rame. Onda je Igor rekao: "Oprosti ako je bilo nešto, ja sam završio s tom pričom." - ispričao je Milan u Novom jutru i dodao:

- Igor je rekao da se njen tim deset sati bavi sa mnom. Pričaju kako da me izbace iz Hrvatske, umesto da joj zakazuju koncerte, turneje - ispričao je Popović.

Popović je progovorio i o tajni crne sveće, koju je Igor zapalio ispred njegove zgrade, kada je pre nekoliko godina izbio zbog toga veliki skandal.

Foto: Printscreen

Milan Popović, biznismen

- Igor mi je ispričao da je ispred ulaza u stan doneo sveće, a stalak tih sveća je odneo Edinu Softiću. Ako se radi o crnoj magiji, onda neka se vrati tom od kog potiče. Za Igora je to bila obična sveća, a ja znam da nije bila. Bila je ispunjena katranom i bila je presečena, da taj katran iscuri. To se radi da b neko izgubio svo svoje bogatstvo. Nemam ništa protiv Igora, jer on i ja nismo bili konkunkurencija, nije mi bio pretnja, a sad smo u istom timu, sad dajemo zajedno i golove jer igramo u istom fudbalskom timu - objasnio je Milan Popović, hvaleći Igora da je veoma dobar čovek, uspešan i kvalitetan.

On je dodao da Severina ima moć da zavede takve ljude:

- Severina ima tu harizmu, da šarmira ljude i onda to uspešno koristi. Ja sam sigurno bio omađijan. Bilo mi je čudno da je posle samo dve nedelje pričala o tome da treba da se uzmemo. Meni je to bilo mnogo čudno - nadovezao se Popović.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Strelac2011

pre 1 godinu

Ovaj čovek je živa smejurija! Sto godina posle raskida sa Severinom on poteže priču o njoj i to priča o čemu: o crnim svećama, nekakvoj magiji...Mogu misliti kako je njegovoj ženi i deci čitajući kako se njihov muž i otac provaljuje. Kaže da ne veruje u magiju a govori ovakve stvari. On nek se zahvali ocu što ga je nasledio jer ovako glup bi mogao da bude samo kralj sekundarnih sirovina. Sramoti familiju i sopstvenu decu! Izraženo ograničen čovek.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija