• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.10.2022

18:28

PRINCEZA DAJANA SE UDVARALA BOBI ŽIVOJINOVIĆU! Lepa Brena otkrila nepoznate detalje: Ne želim da kažem ništa što bi povredilo takvu ličnost!

printscreen

Estrada

PRINCEZA DAJANA SE UDVARALA BOBI ŽIVOJINOVIĆU! Lepa Brena otkrila nepoznate detalje: Ne želim da kažem ništa što bi povredilo takvu ličnost!

Podeli vest

Lepa Brena gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom" progovorila je o velikoj ljubavi sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem

Brena je istakla da zbog karijere i manjka slobodnog vremena nije ni razmišljala o ljubavi niti je smatrala da će joj se nešto tako dogoditi dok nije srela Bobu. Ipak, svetski uspeh koji je postigao na teniskim turnirima i atraktivan fizički izgled učinili su ga poželjnim ne samo među pripadnicama nežnijeg pola u odnašnjoj Jugoslaviji nego u celom svetu.

Foto: Insajder

Lepa Brena i Boba Živojinović

- Svi su mi na neki način govorili da bi trebalo malo da ga se plašim. Ja bih ih uvek pitala u kom smislu bi trebalo da ga se bojim. Onda bi mi oni govorili kako je on ipak poznat na svetskom nivou, da će me ostaviti i da će pasti na čari neke svetske lepotice jer su one “hvatačice” - ispričala je pevačica, na šta se nadovezala i sama voditeljka spominjući Dajanu, princezu od Velsa.

Foto: AP/Photo

Princeza Dajana

- Njemu se čak i Lejdi Di nabacivala - istakla je uz osmeh Vesna, ali Brena nije želela da produbljuje ovu temu.

- Ona je jedna super dama i ne želim da kažem ništa što bi povredilo jednu takvu ličnost. Bobina i moja energija su se spojile, tako da sam ja svim tim ljudima koji su me savetovali da ga se plašim govorila da nisam ni ja devojčica od 14 godina, da me puste da sama sve to doživim, procenim, pa, na kraju, i padnem i razbijem se ako treba, ali ću da ustanem i preživim. Naša ljubav je pobedila. Ta neverovatna strast sa početka je prešla u jednu mnogo moćniju i snažniju fazu, u nešto mnogo kvalitetnije - rekla je Lepa Brena u emisiji "Balkanskom ulicom" na Blic televiziji.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teodor

pre 1 godinu

Ta glupava laž ničim nije dokazana. Zapanjuju je da i vaša redakcija pada na tako jeftine tračeve. Vi ste bar fin narod, od imena i ugleda.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija