• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

10.10.2022

12:33

NAJGORE JE BITI ALKOHOLIČAR! Veljko Ražnatović progovorio o porocima, a potom se osvrnuo na napade sa društvenih mreža!

printscreen

Estrada

NAJGORE JE BITI ALKOHOLIČAR! Veljko Ražnatović progovorio o porocima, a potom se osvrnuo na napade sa društvenih mreža!

Podeli vest

Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, poslednjih godina se profesionalno bavi boksom i sada je javno kazao čega se sve odrekao zbog sporta. Ražnatović, koji je ranije bio poznat po izlascima i provodu, sada tvrdi da ga to ne zanima, kao i da alkohol ne okuša

Veljko je najpre opisao kako njegov život sada izgleda, kao i kako provodi vreme:

- Vreme s porodicom, kampovi... Evo, ja sam sad u Novom Sadu i tu živim, a žena i dete nisu sa mnom. Moja žena je od početka znala šta sam ja i da je meni moja karijera na prvom mestu. Moja karijera zahteva to odricanje. Ja ne mogu posle dva ili tri treninga da dođem kući, gde me čeka hiperaktivno dete pa da se jurim s njim  i onda da sutradan budem odmoran na nivou . Zato postoji kamp koji traje  određeno vreme pa si izolovan . Trener ti je i mama, tata, baba, deda, sve... Trenira se, fokusira se na meč - rekao je bokser u emisiji.

Foto: printscreen

Bogdana i Veljko

Poznato je da je Ražnatović svojevremenom ludovao u noćnim klubovima, ali to je sve promenila jedna žena - njegova supruga Bogdana Rodić.

Otkako je s njom započeo vezu, on se maksimalno posvetio mirnijem životu, pogovotovo kada su dobili sina Željka Ražnatovića.

- Ja sam oženjen čovek. Šta ću ja u klubu? Šta imam ja da radim tamo? Otkako sam sa svojom ženom, ja sam oženjen - rekao je on i dodao:

Foto: promo

Posvećen samo sportu i porodici... Veljko

- Meni lično smeta alkohol. Mislim, ne osuđujem nikoga ako nekad popije, naravno. Ne treba biti alkoholičar, to je gore od svega. To potpisujem! Ne znam, ko voli da popije neka popije, ja ne volim - rekao je Ražnatović. 

Mnogi osuđuju Veljka da je sve u životu stekao zahvaljujući Ceci, ali takvi komentari nimalo ga ne dotiču.

- To su tastatura mafijaši. Pitajte bilo kog borca, imaće samo reči hvale da kaže za mene. Te muške žene da me zaobiđu sa tim pričama. Neko ko nije stavio rukavicu u životu i sedi s masnim prstima iza tastature, meni ne može ništa da priča. Pravo da vam kažem, to me više i ne tangira. Šest, sedam godina to već traje, ta njihova tortura, i pravo da vam kažem, ne mogu da zamislim profil ličnosti koja uđe da iskomentariše nekome nešto, koliko ti imaš slobodnog vremena da se zapitaš šta ti radiš sa svojim životom - rekao je Ražnatović u emisiji "Una, due, tre show" na TV Una.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija