• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Andrijana Milić

14.10.2022

13:39

CECA: NAGOVARALA SAM ŽELJKA MITROVIĆA DA KUPI ZVEZDE GRANDA! Pevačica otkrila dugo čuvanu poslovnu tajnu!

Insider / Novak Đurović

Estrada

CECA: NAGOVARALA SAM ŽELJKA MITROVIĆA DA KUPI ZVEZDE GRANDA! Pevačica otkrila dugo čuvanu poslovnu tajnu!

Podeli vest

Željko Mitrović ponovo je vratio "Zvezde Granda" na program televizije "Pink", a Svetlana Ceca Ražnatović sada je za Informer obelodanila da je upravo ona nagovarala vlasnika ružičaste televizije da kupi najpopularnije muzičko takmičenje

I dok svi očekuju potpisivanje ugovora između Mitrovića i novih vlasnika "Granda" kako bi projekat "Zvezde Granda" ponovo bio deo programske šeme "Pinka", Ceca je priznala da je upravo ona nagovarala Željka da ovo muzičko takmičenje kupi:

Foto: printscreen

Oduševljena što se "Zvezde Granda" vraćaju na Pink... Ceca

- Nagovarala sam Željka Mitrovića da kupi "Zvezde Granda" koje su najgledaniji format tog tipa. Smatram da im je mesto na najgledanijoj komercijalnoj televiziji "Pink".  Drugo, setimo se da su gledaoci uživali u "Pinkovim zvezdama", tako da sada mogu slobodno da kažem da se vraćam svojoj kući. Što bi se reklo, istorija se ponavlja- izjavila je Ceca koja je oduševljena vestima.

Foto: Foto: Z. K. Munja

Članovi žirija "Zvezda Granda"

Podsetimo, "Zvezde Granda" su se godinama emitovale na Pinku, a nakon toga Saša Popović i Lepa Brena, tadašnji vlasnici, projekat su prebacili na drugi kanal. Prva sezona snimljena je 2004. godine i takmičenje je više od 10 godina emitovano na Pinku. A 2015. godine, 10 sezona emitovana je na Prvoj televiziji. 

Fotografije sa današnjeg potpisivanja ugovora možete pogledati u galeriji ispod.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slavko

pre 1 godinu

Jel to bilo pre ili posle tipovanja zemuncima

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija