• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

17.10.2022

13:42

LUKAS BRANI RADU: Indijanci koji misle da joj naškode naručenim tekstovima, izabrali su pogrešan put!

Printscreen You Tube

Estrada

LUKAS BRANI RADU: Indijanci koji misle da joj naškode naručenim tekstovima, izabrali su pogrešan put!

Podeli vest

Radmila Manojlović danima trpi sajber nasilje od bivšeg rijaliti učesnika Darija Šogorovića koji je najpre tvrdio da je imao odnose s njom za novac, da bi juče objavio i fotografiju nage devojke za koju tvrdi da je pevačica. Rada je bila veoma pogođena ovim, ali i pisanjem pojedinih medija da je ona na fotografiji, a u njenu odbranu sada je stao folker Aca Lukas

Aca je revoltiran nečijim pokušajima da diskredituju Radu i tvrdi da iza ovoga što objavljuje Šogorović, stoji nalogodavac.

Foto: Insajder

Stao u odbranu svoje koleginice... Aca Lukas

- Rada je fina dama i odličan pevač i možete da joj pljunete pod prozor. A sigurno će se naći naručilac - napisao je Aca, a podršku pevačici pružio je i producent i menadžer Saša Mirković:

Foto: Instagram/printscreen

- Majmun koji ovo radi treba da razmisli da li bi voleo da tako nešto izmišlja o njegovoj sestri. Radu poznajem lično dugo godina i znam da nije taj fazon devojke. A pošto znam da je ovo naručen tekst i "glumac", doći će se i do nalogodavca koji je i, siguran sam, iz Radine okoline, nezadovoljan nečim.

Foto: Printscreen/Instagram

Mirković i Lukas uz Radu

Manojlovićeva se javno zahvalila Lukau i Mirkoviću na podršci, a pre njih ona je na svom nalogu na Tviteru besno najavila tužbu:

Foto: e-stock

Šokirana jer tvrde da je krš riba... Rada Manojlović

- Sve sve, al' da sam krš kad se skinem, e da ga je*em, tu ga pretera! Tu se odao! Kakav pacijent, majko mila, nisam skoro ovakav slučaj imala. Ima da popase disciplinsku, što bi rekao Šojić, naravno na sudu. Ljudi, devojka čak i ne liči na mene, nije se potrudio ni da fotošopira sliku i namontira bar moju glavu - pisala je Rada.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija