• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

18.10.2022

19:42

KAO DA JE PAO S MARSA! Luna ljuta na oca, pokvario joj planove!

printscreen

Estrada

KAO DA JE PAO S MARSA! Luna ljuta na oca, pokvario joj planove!

Podeli vest

Luna Đogani ima savršen odnos s ocem Gagijem zbog čega je odlučila da mu priredi iznenađenje za rođendan, ali je tu došlo do problema

Luna i njen suprug Marko snimali su porodično okupljanje povodom rođendana Gagija Đoganija, ali su odmah otkrili da ga tek čeka pravo uživanje. Međutim, jutjuberki ništa nije išlo po planu.

Foto: E-stock

Ume da je iznervira... Luna i Gagi

- Sada idemo po tatu Gagija! Svi smo raspoloženi i spremni smo za dobar provod. Hteli smo da ga iznenadimo za rođendan, ali on nas je provalio tako da je iznenađenje propalo! Odmah mi je reko: "Idemo na kabare", a ja sam mu odgovorila: "Ne znam o čemu pričaš". Ne vredi, ne može da se sakrije ništa od njega! Izgleda kao da je pao s Marsa, a on sve čuje i vidi, opasan je - rekla je Luna pa otkrila još jednu nepriliku koja joj se dogodila:

Foto: printscreen

Luna Đogani...

- Jako sam se iznervirala, koliko god da se trudim da sve bude kako treba, ne vredi! Tri stajlinga sam promenila za večeras. Pripremila sam dva, pa ako mi se prvi ne sviđa, imam drugi. Međutim, prvi mi je mali, a kada sam obukla drugi, pukao je na leđima! I onda sam obukla haljinu, iako nisam htela - požalila se Luna.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija