• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

29.10.2022

18:38

JA SAM ROMANTIČNA MAGARČINA! Mirosav Ilić otvrio dušu, pa se iznervirao: Ovde svi povezujemo uspešnost sa parama!

Informer.rs

Estrada

JA SAM ROMANTIČNA MAGARČINA! Mirosav Ilić otvrio dušu, pa se iznervirao: Ovde svi povezujemo uspešnost sa parama!

Podeli vest

Legendarni pevač Miroslav Ilić uskoro će obeležiti 50 godina karijere, a sada je posle dugo vremena gostovao u jednoj emisiji i otvoreno govorio o svom uspehu, ali i tome koliko je zapravo emotivan

Pored njega, gosti Sanje Marinković bili su Dea Đurđević, glumica Teodora Bjelica, Darko Glišić, predsednik izvršnog odbora Srpske Napredne Stranke i Aca Lukas.

Foto: Prntscreen Pink TV

Aca Lukas i Miroslav Ilić

Oni su načeli temu o emocijama kod muškaraca, a svako je imao svoje mišljanje o tome:

- Ja sam ovde najstariji. Apriori ne. Nisu mnuškarci jača strana, u bilo kojim godinama. To je moje mišljenje - rekao je Miroslav.

- Saglasna sam, možda se očekuje da kažem da jeste tako. Ono što žena može, to nijedan muškarac ne može - rekla je Dea.

Foto: TV Pink printscreen

Teodora Bjelica i Dea Đurđević

- Emotivne smo i jače, samo što to oni više pokazuju - rekla je Teodora, a Dea se nadovezala:

- Govori se da dečak nije dečak, ako plače. Ako je bucko, onda je zdrav. Fudbal nikad nije bio za devojčice, to su neka pravila, koja su postojala - dodala je Dea.

- Sunce moje, nije da ne plaču, nego ne vole da ih vide drugi kada plaču - kazao je Miroslav.

Darko Glišić osvrnuo se i na to kakve žene muškarci vole:

- Nekim muškarcima više prija moćna žena, više nego neka druga - rekao je Darko, a nadovezao se Lukas:

- Tanka je nit između žene koja voli moćne muškarce i sponzoruše. Meni je kod muškarca najlepša stvar da kupuje ženi, kad imam novca, ja volim da dajem novac. Ispada da se najviše troši na ženu, ali kada bolje pogledam, ne radimn to da bih je zadržao, nego da bi se moja partnerka osećala lepo - rekao je Aca.

Foto: Prntscreen Pink TV

Aca i Miroslav

- Ja volim ravnopravnost polova, ali mi je lepše kada je muškarac za jedan korak ispred mene, da me on podstakne i pogura napred. Ja ću da ga držim i budem dobar oslonac, volim da je on prvi, pa ja - kazala je Dea.

- Mene nervira jer svi ovde povezujemo uspešnost sa parama - rekao je Miroslav.

- Zlato, sve to lepo zvuči, ali nije sve to tako jednostavno. Koplikovani su to životi.Nije lako upakovati sve to, izmiriti privatno i poslovno. Pitanje je vremena, vaspitanja i mentalne snage. Bio bih jedan on najvećih lažova, kada bih rekao da nisam ostvario najveći od svojih snova. Sanjao sam da dočekam da proslavim, kao aktivni pevač, pedeset godina karijere - kazao je Miroslav.

- Još jednu stvar sam ti rekao 'Samo magarac može da uvrti sebi u glavu da ga svi vole'. Ja sam samo i dan danas romantična magarčina, ali se ne kajem zbog toga - rekao je Miroslav.

 BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija