• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

01.11.2022

11:45

KARLEUŠA ZARATILA I SA RTS-om ZBOG UBIJANJA ŽIVOTINJA! Pevačica se svim silama bori da zaustavi lovce!

printscreen

Estrada

KARLEUŠA ZARATILA I SA RTS-om ZBOG UBIJANJA ŽIVOTINJA! Pevačica se svim silama bori da zaustavi lovce!

Podeli vest

Jelena Karleuša danima se na društvenim mrežama bori za prava divljih životinja, kao i protiv lovaca i njihovog udruženja. Ovoga puta sporečkala se i sa Radio Televizijom Srbije na kojoj je objavljena reklama za početak sezone lova, što je pop divu razbesnelo

Karleuša je juče na svom profilu objavila niz storija u kojima je pozvala na bojkot RTS-a i svih medija koji propagiraju ubijanje divljih životinja:

- "RTS" je svečano objavio da je počela sezona lova. Javni servis najavljuje pokolj životinja. U tome ne vidi ništa bolesno ni pogrešno. Jer životinje postoje da bi ih psihopate ubijale zarad uživanja, a nacionalna televizija to ponosno najavljuje. Sram vas bilo sve. Bolesno nesvesna bagro - napisala je revoltirana Jelena, pa dodala:

Foto: Instagram/printscreen

- Lov nije sport nego ubijanje. Lovci su psihopate koje uživaju u ubijanju - istakla je ona.

Ona je pre nekoliko dana prozvala glumca Vuka Kostića koji je objavio fotografiju sa mrtvom životinjom, a potom i sa puškom, te iskritikovala i njega, ali i njegove kolege Miloša Bikovića i Baneta Tomaševića koji su se fotografisali u Lovačkom savezu Srbije.

Foto: Instagram/printscreen

- Pored glumca V. Kostića, koji se ponosi slikama ubijenih životinja pored kojih nasmejano pozira, na ovoj slici vidimo još dva glumca. Pišu im i imena. U opisu slike piše da su oni ljubitelji prirode i lova. Znači, vole prirodu i vole da ubijaju životinje. Glumci, fantastično glumite da volite prirodu! Skoro da smo vam poverovali! Za Oskara! Ali onog koji se dodeljuje u psihijatrijskoj ustanovi! Jer ljubav i ubijanje nikako ne idu zajedno. S gađenjem primećujem veliki broj glumaca koji uživaju u ubijanju. Da li su to frustracije malog penisa, malog srca ili malog mozga, ja ne znam. Ali znam da Srbija ovo mora da osudi - napisala je Karleuša.

Foto: printscreen instagram

Voli životinje i domaće i divlje... Jelena Karleuša

Pošteđena nije bila ni Sloboda Mićalović koja im je na fotografiju ostavila emotikone srca:

- Realnost je da ovi ljudi sa slike taguju i reklamiraju oružje i prodaju istog, ubijaju bez milosti po planini izgladnele i preplašene životinje zarad bolesne zabave i morbidnog uživanja dok im fina glumica Sloboda Mićalović ostavlja zaljubljene emotikone! Valjda i nju uzbuđuje ubijanje, kao nas što uzbuđuje kad uzmemo daljinski i promenimo kanal kad joj se pojavi njuška- napisala je Jelena.

Ona je pokrenula i peticiju kako bi se zaustavilo ubijanje nedužnih životinja.

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dimitrije

pre 1 godinu

Zašto nas zamarate izjavama neke budale. Može se polemisati samo sa osobama čiji obrazaovni i intelektualni kapacitet to dozvoljava.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija