• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

03.11.2022

11:11

IZBAČENA IZ TAKMIČENJA! Ova učesnica je DISKVALIFIKOVANA! (VIDEO)

TV Pink

Estrada

IZBAČENA IZ TAKMIČENJA! Ova učesnica je DISKVALIFIKOVANA! (VIDEO)

Podeli vest

Zbog nepoštovanja pravila produkcije, jedna od takmičarki napustila je najbolji muzički šou program "Prvi bend Srbije" koji je nedavno krenuo sa emitovanjem na malim ekranima.

„Prvi bend Srbije“, muzički šou program koje se od petka emituje na Insta TV, nastao je sa idejom da se promoviše pop i rok muzika, ali i da se različiti talentovani muzičari povežu, sviraju zajedno i stvaraju novu, kvalitetnu muziku.

Foto: TV Pink

Prvi bend Srbije

Da bi učesnici mogli u potpunosti da se posvete stvaranju muzike i usavršavanju svojih talenata, produkcija se potrudila da im sve bude obezbeđeno i da ni o čemu ne moraju da brinu – od hrane koja im se dostavlja svakodnevno, do najkvalitetnijih muzičkih intrumenata i prateće muzičke opreme. Međutim, nekima ni to nije bilo dovoljno. 

Foto: TV Pink

Prvi bend Srbije

Kao i u svakom takmičenju, postoje određena pravila učestvovanja i, u ovom slučaju života unutar InstaGrada, koja se moraju poštovati i kojih su takmičari bili svesni kada su doneli odluku da postanu deo revolucionarnog šou programa kakav do sada nije viđen na ovim prostorima. Takođe, bili su svesni činjenice da će za kršenje ovih pravila biti adekvatno kažnjeni. 

Foto: TV Pink

Prvi bend Srbije

Upravo zbog nepoštovanja pravila ovog šou programa, produkcije, kao i ostalih takmičara koji su u „Prvi bend Srbije“ došli da bi usavršili svoj muzički talenat, produkcija ovog šou programa donela je odluku da klavijaturstkinja Antonina Tea Sala bude diskvalifikovana iz daljeg takmičenja u „Prvom bendu Srbije“. Produkcija šou programa „Prvi bend Srbije“ će zbog diskvalifikacije, a prema ugovornoj obavezi, od Antonine Tee Sale potraživati i novčanu nadoknadu.

Odluku o diskvalifikaciji takmičarima i gledaocima saopštili su voditelji Ksenija Veličković i Marko Đedović uživo u programu.

- Došli smo jutros ne tako lepim povodom. Antonina diskvalifikovana si, možeš napustiti kamp odmah zbog nepoštovanja pravila koja si ugovorom potpisala, zbog neodlaska na probe, nepoštovbanja članova benda – saopštio je Marko Đedović.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija