• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

03.11.2022

15:00

OPŠTI HAOS NA SNIMANJU! Takmičar se slomio na sceni, ronio suze, a Marija Šerifovič spomenula OVO!

ATAIMAGES

Estrada

OPŠTI HAOS NA SNIMANJU! Takmičar se slomio na sceni, ronio suze, a Marija Šerifovič spomenula OVO!

Podeli vest

Najgledanije muzičko takmičenje "Zvezde Granda" vraća se na velika vrata, a čuvena osmorka u istom sastavu kao i do sad, kreće u potragu za novom pevačkom zvezdom

Zadatak ni ove godine neće biti lak, budući da se nekoliko hiljada kandidata prijavilo za učešće u najgledanijem šouu "Zvezde Granda". Izabrani su samo najbolji, a produkcija i žiri imaće težak posao da izabere najboljeg kandidata. 

Novi serijal donosi i nova pravila, ali i neočekivane reakcije, kako takmičara, tako i članova žirija.

 Dobro veče, prgavi žiri - pozdravio je pesmom jedan od kandidata čuvenu osmorku, što je kod pojedinih izazvalo nevericu, a kod drugih oduševljenje.

- Imaš ozbiljan organ - poručio mu je s osmehom Đorđe David.

Ali najveći strah na početku kod kandidata izazvao je panik taster, koji je u pojedinim slučajevima zbunio i članove žirija.

Foto: printscreen

Đorđe David

- Šta ti je, bre? Je l’ si digao ruku ili dao glas? - upitala je Viki Miljković Đorđa, koji je bio zbunjen načinom glasanja i panik tasterom, pa je upitao kolege šta da radi kako bi takmičara uzeo u svoj tim.

Ali panik ne bi bio panik da se u nekom trenutku ne pokvari, tačnije da taster ne otkaže, te je Marija apelovala kod Saše Popovića da reaguje na ljude koji se na snimanju time bave.

- Znači dobili otkaz? Ovde da se uvede psiho-analiza - poručila je Marija, što je nasmejalo sve članove žirija, te dodala:

- Zamisli da idemo svi na terapiju, ono kao grupna terapija!

Ipak, najveće iznenađenje, osim neverovatnih pevačkih talenata ko

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

je ćete čuti u prvoj epizodi, biće suze jednog od takmičara, a sve zbog greškice koja ga je koštala glasova.

- Nemoj, nemoj, čekaj. Polako, mačko - poručio je Đorđe takmičaru koji nije mogao da sakrije razočarenje zbog nastupa u koji je ulagao velike nade.

- Kad smo zadnji put imali muškarca koji plače, bre, čoveče. Jesi lud? Ajde ja ću da ga uzmem - poručila je Marija.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija