• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

07.11.2022

11:09

Pevača "pretukla" SUPRUGA, a on PODIGAO CENU nasupa!?  Bulat pun kao brod?!

Informer

Estrada

Pevača "pretukla" SUPRUGA, a on PODIGAO CENU nasupa!? Bulat pun kao brod?!

Podeli vest

U šou-biznisu i na estradnom nebu, i dobra i loša reklama je nešto od čega pevači profitiraju i udvostručuju cenu svojih honorara, pa je takav slučaj i pevača Marka Bulata

Naime,  Bulat se nedavno našao u centru skandala zbog nasilja u porodici. Njega je nedavno pretukla supruga Marija, a nakon toga, drastično je poboljšao poslovne angažmane.

Foto: pritnscreen

Marko Bulat

Vest da ga je supruga napala i tukla odjeknula je kao bomba, Marko ju je tada prijavio za nasilje u porodici, a njoj je izrečena mera zabrane prilaska i udaljenja iz kuće u trajanju od 48 sati. Nakon nekoliko dana, njegovo priznanje da je voli i da neće da se razvede zbog dece mnoge je navelo da se zapitaju kakvim to životom živi poznati pevač. Sada izvor blizak pevaču otkriva da je Marku preko noći krenulo.

Foto: printscreen instagram/bulat.marko

Marko Bulat i Marija

- Zbog drame u kojoj se našao, iako je ona teška za Bulata i njegovu porodicu, posao mu je bukvalno procvetao - počinje izvor i dodaje:

- Iako bi se neko drugi možda povukao u mišju rupu čekajući da se ceo skandal stiša i zaboravi, Marko dobija toliko poziva da ne može sve da postigne. Rešio je da se ponaša kao da se ništa nije desilo, čak je digao i cenu nastupa. Zovu ga kako iz Srbije, tako i iz dijaspore, ali zasad prioritet imaju tezge kod nas da bi nakon posla mogao da se vrati kući deci i bolesnoj ženi. Peva u klubovima, restoranima, ali najveći broj poziva odnosi se na privatna veselja, te na svadbe, koje ne odbija. Bukvalno je profitirao od svega što mu se desilo uprkos tome što je po ko zna koji put bio u novinama i na portalima po ne baš dobroj i afirmativnoj priči - kaže izvor.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija