• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

07.11.2022

13:50

POPULARNA VODITELJKA OTIŠLA NA OPERACIJU!

Instagram/printscreen

Estrada

POPULARNA VODITELJKA OTIŠLA NA OPERACIJU!

Podeli vest

Voditeljka i tv lice Dušica Jakoviljević u intervju za Informer, otkrila je povod odlaska na jednu eminentnu kliniku u Beogradu gde se u ranim jutarnjim časovima povrgnula operaciji.

Naime, prelepa voditeljka je pre dve nedelje bila na konsultacijama kod poznatog hirurga gde je obavila sve neophodne preglede i analize kako bi se primila za estetsku intervenciju. 

Foto: Marko Đoković

Dušica Jakovljević

Dušica Jakovljević se trenutno nalazi na privatnoj klinici gde je operisala nos.

Atraktivna plavuša važi za jedno od najlepših tv lica, redovno trenira i vodi računa o svom izgledu, rado govori o svemu što je uradila na sebi.

Ostaje nam samo da sačekao da se oglasi i podeli utiske sa operacije.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 1 godinu

Вама је ТО "prelepa voditeljka" и "jedno od najlepših tv lica"? Побогу, имате ли ви очи!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija