• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

07.11.2022

17:29

OGLASIO SE RASTA! Nakon pretnji Ane Nikolić, reper poručio samo JEDNO

Estrada

OGLASIO SE RASTA! Nakon pretnji Ane Nikolić, reper poručio samo JEDNO

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić je danas javno zapretila bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti da će snositi posledice za sva "zlodela" koja je činio njoj i njihovoj ćerki Tari, a sada se oglasio Rasta i rekao da sa Anom komunicira samo oko stvari koje su vezane za njihovo dete, te da ne želi da komentariše pevačicinu izjavu

Naime, Ana je danas na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa Rastinim likom i javno zapretila da će "izneti istinu" o njemu.

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Ane Nikolić

Ovaj "veliki otac" moraće da snosi konsekvence za sva "zlodela" koja je uradio meni kao Tarinoj majci, kao i Tari... Od danas u lajv idu sve istine - napisala je pevačica u opisu fotografije.

Svi su se zapitali zbog čega je Nikolićeva odjednom burno reagovala, a ovim povodom oglasio se i reper.

Foto: Miloš Rafailović

Stefan Đurić Rasta

- Ana i ja smo u kontaktu koliko je potrebno oko deteta. Na sve drugo nemam komentar niti ću se oglašavati tim povodom - rekao je Rasta.

I dalje ostaje nejasno šta je Nikolićevu navelo da preti bivšem suprugu, a šta je "istina" ostaje nam da saznamo u danima pred nama.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija