• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

08.11.2022

12:33

ZABRANA PRILASKA! EVO KAKO SADA FUNKCIONIŠU! Marija Bulat otkrila detalje!

Estrada

ZABRANA PRILASKA! EVO KAKO SADA FUNKCIONIŠU! Marija Bulat otkrila detalje!

Podeli vest

Mariju Bulat nije želela da definiše i otkrije da li se pomirila sa Bulatom, ali je u isto vreme istakla da su kontaktu putem telefona, jer je na snazi zabrana prilaska.

Marija je pre nekoliko nedelja navodno pretukla supruga, pevača Marka Bulata, koji je zbog povreda završio u Urgetnom centru. 

Foto: instagram printscreen

Marko Bulat i Marija

Folker je optužio ženu za nasilje, a sada se u javnosti spekuliše da je nakon čitavog haosa došlo do pomirenja, kao i da je pevaču posao "procvetao".

Bulatova supruga otkrila je u kakvim su odnosima nakon celog medijskog haosa koji je danima tresao estradu.

Foto: instagram printscreen

Marko Bulat i Marija

- Ne smem ništa da pričam o Marku, jer je na snazi i dalje zabarana prilaska. On je odmah nakon svađe povukao prijavu, međutim po službenoj dužnosti, zabrana prilaska i dalje mora da bude na snazi. Ne znam kada će isteći. Deca su kod mene. Ja ih vodim u vrtić, a Marko ih kupi iz vrtića i onda deca idu kod njega. Za sada Marko i ja komuniciramo samo preko telefona i to isključivo zbog dece, jer je bitno da smo u kontaktu, barem zbog njih. Ne bih smela ništa više da kažem, kada dođe vreme za sve, progovoriću - ističe Marija Bulat.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija